Kaliteli expertize götürün. Tarcanlar gibi mesela. Şanzıman, motor, kılıç sacları, direkler, hava yastıkları, emniyet kemerleri en önemli yerleri. Ufak tefek şeyler çıkarsa, ikinci el dert etmeyin olur çünkü. En önemli kısımlar bunlar. Silecek bitmiştir alırsın, işte logo düşmüştür sipariş edersin. Isınsa da çok tempolu kullanılmamalı. Sonuçta en çok zorlanma ile tükeniyor bu tip şanzıman türü.

Maksimum yüz elli basıyoruz zaten. Öyle hız tutkunu değiliz. Çok teşekkürler yardımlarınız için. Son kez sormak istiyorum. Sizin şu an kullandığınız araç 2012 Caddy olsaydı 2023 omoda ile takas eder miydiniz?

Ederdim. Çünkü arada yaş, donanım, performans, konfor gibi birçok fark var. Yakıt konusuna takılma Turbo benzinli 1.0 araç dahi alsan çok az yakmaz. Çünkü Turbo arabalar, biraz daha yakıt yakarak güç elde ederler. Küçük hacimden yüksek güç üretmektir amaç aslında. Bu da günümüzde çok kullanılıyor.

Ederdim. Çünkü arada yaş, donanım, performans, konfor gibi birçok fark var. Yakıt konusuna takılma Turbo benzinli 1.0 araç dahi alsan çok az yakmaz. Çünkü Turbo arabalar, biraz daha yakıt yakarak güç elde ederler. Küçük hacimden yüksek güç üretmektir amaç aslında budur.

Çok sağ olun yardımlarınız için teşekkürler. Dedikleriniz bayağı yardımcı oldu.