Yemek yendikten sonra istediğinizi deneyebilirsiniz.Şehir içinde aslında en verimlisi elektrikli, tam hibrit ve atmosferik. Doğal olarak sizin tercihiniz de doğru. Bu arada şasi, podye, hava yastıkları sağlam demiş Yaris ilanında. Emniyet kemerlerini de ekstra sorun, dirençle kandırma olayı sık yaşanıyor.
İçinden seçim yapabiliyor muyuz üstadım?
Eki Görüntüle 215647
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
E200'ü de ekleyelim listeye, yakışır.Accord, Civic çok baktım. Artık delirmek üzereyim. Diğerlerine bulaşmayayım.![]()
Yakışırmış ama sıpaya bu yaşta makam aracı almayalım. Okula ulaşımını sağlasınlar hanımla yeter.
Bu arada yüksek modelli Mazda 6 çok iyi görünüyor. Kafa karıştıracak cinsten kasa yapmışlar.
i20 ile aynı platformu paylaşıyor hocam, bu araçtaki motor da hem i20'de, hem i30'da hem de Accent Blue'da kullanıldı. Accent Blue ile 1M 780K kilometre yapan gördüm geçenlerde.Bu araç beni korkutuyor üstadım, ne yalan söyleyeyim.
Ya aynı motordur, ya da kardeşidir. Aşırı dayanıklı yani.
Tutulmayan bir araç da değil aslında, ilan sayısı olarak dizeli de sayınca epey fazla.
Lakin 1.4 CVVT icin bakinca ilan sayısı yarı yarıya az 1.33'e göre, endişelenmekte haklısınız tabii. Ama İstanbul'da oldukça tutulan bir model olduğunu belirtmeliyim, Pınar gibi filolar tarafından da kullanıldı hatta
Kıymetli bilgiler edindim, teşekkürü borç bilirim. Aracı alayım, yolu Ankara’ya düşen olursa tatlımızı yiyelim.
Estağfurullah hocam, elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce. Elbet bir gün diyelim o zaman
Yeni konular
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-