Selam, aracım 2019 Honda Civic 1.6i-VTEC Elegance, aracımda Windows CE 6.0 tabanlı, Honda-GO adında bir multimedya bulunuyor. Fakat herhangi bir CarPlay desteği yok. Acaba multimedyayı değiştirmeden sonradan CarPlay ekleyebiliyor muyuz WinCE'e? Multimedyam şu şekilde gözüküyor:
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aynı aracın Executive Plus paketine sahibim. Android Auto olan ekrana bile yazılımsal müdahale çok zor iken bu ekrana imkansız maalesef. Zaten RAM ve işlemci gücü çok yetersiz. 8GB RAM'li ekranlardan takmak şart artık bu araçlara. Orijinal ekranımdan memnun olduğum halde ses sistemine RCA çıkışı ve kablosuz CarPlay ihtiyaçlarım için ben bile ekran değiştirdim. Ayrıca elinizdeki ekran çok az araçta var ve bunlarla oynayan kimse yok.
Aynı aracın Executive Plus paketine sahibim. Android Auto olan ekrana bile yazılımsal müdahale çok zor iken bu ekrana imkansız maalesef. Zaten RAM ve işlemci gücü çok yetersiz. 8GB RAM'li ekranlardan takmak şart artık bu araçlara. Orijinal ekranımdan memnun olduğum halde ses sistemine RCA çıkışı ve kablosuz CarPlay ihtiyaçlarım için ben bile ekran değiştirdim. Ayrıca elinizdeki ekran çok az araçta var ve bunlarla oynayan kimse yok.
Cevap için teşekkürler. Anlamadığım 2019'da çıkardığın arabaya neden CarPlay koymazsın ki? Kaldı ki boş paket falan da değil orta paket diye nitelendiriyor honda.Aynı aracın Executive Plus paketine sahibim. Android Auto olan ekrana bile yazılımsal müdahale çok zor iken bu ekrana imkansız maalesef. Zaten RAM ve işlemci gücü çok yetersiz. 8GB RAM'li ekranlardan takmak şart artık bu araçlara. Orijinal ekranımdan memnun olduğum halde ses sistemine RCA çıkışı ve kablosuz CarPlay ihtiyaçlarım için ben bile ekran değiştirdim. Ayrıca elinizdeki ekran çok az araçta var ve bunlarla oynayan kimse yok.
miraçov
Üstün
Multimedyayi değiştirmeden o dediğinizi yapmanızın imkanı yok maalesef. Ya gömülü ekran şeklinde yepyeni CarPlay taktıracaksınız ya da var olan ekranı çıkartmadan ekstra olarak cama ya da göğüse monte edilmeli carplaylerden takacaksınız ama size tavsiyem gömülü CarPlay takmanız. Diğer türlüsü hem küçük hem de aşırı kalitesiz çünkü.
Elegance en boş paket hocam. Premium makyajlı kasalarda kaldırıldı, çok sınırlı.Cevap için teşekkürler. Anlamadığım 2019'da çıkardığın arabaya neden CarPlay koymazsın ki? Kaldı ki boş paket falan da değil orta paket diye nitelendiriyor honda.
2016-2018
Premium
Elegance
Executive
2019-2021
Elegance
Executive
Executive Plus
Cevap için teşekkürler. Anlamadığım 2019'da çıkardığın arabaya neden CarPlay koymazsın ki? Kaldı ki boş paket falan da değil orta paket diye nitelendiriyor honda.
Honda çok deli bir firma hocam. 2007 City sahibiyim. İlk önce aux kablosu taktırayım dedim, taktırmaya gittiğim yerdeki eleman "abi ben bu konsolu çıkartırsam takamayabilirim" dedi. 2 ay önce multimedya ekranı taktırayım dedim "abi 5 saatte anca takabildim geçen gün, istersen gelmeden önce randevu al" dedi. Vidaları vida değil, vidaların olduğu yerler inanılmaz saçma.
Gittiğin adam işi bilmiyormuş. O kasa City ile 1. nesil jazz aynı konsola sahip. Jazz'a 45 dakikada taktım ben ekranı. İşi bilen adama götürün.Honda çok deli bir firma hocam. 2007 City sahibiyim. İlk önce aux kablosu taktırayım dedim, taktırmaya gittiğim yerdeki eleman "abi ben bu konsolu çıkartırsam takamayabilirim" dedi. 2 ay önce multimedya ekranı taktırayım dedim "abi 5 saatte anca takabildim geçen gün, istersen gelmeden önce randevu al" dedi. Vidaları vida değil, vidaların olduğu yerler inanılmaz saçma...
FC5 mesela, ekranı sökmesi 2-3 dakika falan. Aynı şey FE1 için geçerli değili, teyp kısmına ulaşmak için klima menfezleri, göğsü falan sökmek gerekiyor.
Aracım makyajsız. Bazı yerlerde görüyorum, eğer araç dijital kadran ise taktırmayın beyine zarar verir gibi şeyler deniyor. Ne kadar doğru?Elegance boş paket hocam, Premium makyajlı kasalarda kaldırıldı.
Yalan, safi yalan, uydurma. Kim dediyse iletişimi kesin.Aracım makyajsız. Bazı yerlerde görüyorum, eğer araç dijital kadran ise taktırmayın beyine zarar verir gibi şeyler deniyor. Ne kadar doğru?
Gittiğin adam işi bilmiyormuş. O kasa City ile 1. nesil jazz aynı konsola sahip. Jazz'a 45 dakikada taktım ben ekranı. İşi bilen adama götürün.
FC5 mesela, ekranı sökmesi 2-3 dakika falan. Aynı şey FE1 için geçerli değili, teyp kısmına ulaşmak için klima menfezleri, göğsü falan sökmek gerekiyor.
Ben hiç elimi sürmem cesaret edip ama adam vidaların olduğu yeri gösterdi, tövbeler olsun.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar