Selam, aracım 2019 Honda Civic 1.6i-VTEC Elegance, aracımda Windows CE 6.0 tabanlı, Honda-GO adında bir multimedya bulunuyor. Fakat herhangi bir CarPlay desteği yok. Acaba multimedyayı değiştirmeden sonradan CarPlay ekleyebiliyor muyuz WinCE'e? Multimedyam şu şekilde gözüküyor:
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aynı aracın Executive Plus paketine sahibim. Android Auto olan ekrana bile yazılımsal müdahale çok zor iken bu ekrana imkansız maalesef. Zaten RAM ve işlemci gücü çok yetersiz. 8GB RAM'li ekranlardan takmak şart artık bu araçlara. Orijinal ekranımdan memnun olduğum halde ses sistemine RCA çıkışı ve kablosuz CarPlay ihtiyaçlarım için ben bile ekran değiştirdim. Ayrıca elinizdeki ekran çok az araçta var ve bunlarla oynayan kimse yok.
Tamamdır, fakat aklıma şu geldi, şu an ki aracımı satıp üzerine çok az bir miktar ekleyip dengi 1.6i-DTEC Executive Plus almak mantıklı olur mu? Çünkü OKB'm olduğu için çok orijinalini bozmak istemiyorum. Sonrası çok feci bir takıntı oluyor çünkü.Yalan, safi yalan, uydurma. Kim dediyse iletişimi kesin.
Tamamdır, fakat aklıma şu geldi, şu anki aracımı satıp üzerine çok az bir miktar ekleyip dengi 1.6i-DTEC Executive Plus almak mantıklı olur mu? Çünkü OKB'm olduğu için çok orijinalini bozmak istemiyorum. Sonrası çok feci bir takıntı oluyor çünkü.![]()
Hangi ekran alırsan al 8 GB RAM'li olanlara bak ve ekranı kaliteli olsun. Alırken AnTuTu gibi programlar yükle donanımına bak.
Ya birader sanki oyun oynayacağım he, 4 bile yeter aslında.Alırken AnTuTu gibi programlar yükle donanımına bak
Orjinali bozmak demek zaten aracın bazı fonksiyonlarının gitmesi demek.Tamamdır, fakat aklıma şu geldi, şu an ki aracımı satıp üzerine çok az bir miktar ekleyip dengi 1.6i-DTEC Executive Plus almak mantıklı olur mu? Çünkü OKB'm olduğu için çok orijinalini bozmak istemiyorum. Sonrası çok feci bir takıntı oluyor çünkü.![]()
Mesela lastik basıncı söndürmesi için OBD takmak zorunda kalıyorum, WAL özelliğini açıp kapatamıyorum (Orijinal teybi sökmeden önce açıp söktüm.), anahtarsız girişteki bip seslerini yine kontrol edemiyorum. Daha birçok kısıtlanan özellik var.
I-DTEC için yeni bir konu açın yardımcı olayım.
Kankam öyle deme, bir süre sonra youtube açmak bile eziyet oluyor çok kasıyor çünkü. Biz kuzenin insignia a1 kasası için bakıyoruz ama çok güzel ekranlar bulamadık. Çok kalın kenarları genelde bu meretlerin.Ya birader sanki oyun oynayacağım he, 4 bile yeter aslında.
Kankam öyle deme, bir süre sonra YouTube açmak bile eziyet oluyor çok kasıyor çünkü. Biz kuzenin Insignia A1 kasası için bakıyoruz ama çok güzel ekranlar bulamadık. Çok kalın kenarları genelde bu meretlerin.
Kesinlikle katılıyorum kanka, dediğin gibi
Nasıl yani, Exe+'da lastik basınç tuşu yok muMesela lastik basıncı söndürmesi için OBD takmak zorunda kalıyorum
Honda biraz garip bir firmadır.Nasıl yani, Exe+'da lastik basınç tuşu yok mu?Eki Görüntüle 66087
Yok, çünkü ekrana taşımışlar.Nasıl yani, Exe+'da lastik basınç tuşu yok mu?Eki Görüntüle 66087
Bayağı garip bence, mesela 2012 model Fd6 da var ailemizde, o araçta ön yolcu koltuğunda emniyet kemeri sensörü bulunurken benim FC5'de bulunmuyor mesela.
Desene FC5 ile bayağı işimiz var diye.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-