2023'ten öncesinin mükemmel olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xapder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    2023
Ben de son zamanlarda özellikle oyunlardan tam eğlenemiyorum. RDR2 başladım o biraz iyi geliyor. Onun haricinde yeterince araç oyunum olmasına rağmen T300 RS GT ile oynayacak oyun bulamıyorum. Geçen ETS2 gireyim dedim 30 dk sonra sıkıldım, çıktım. Forza giriyorum sıkıyor çıkıyorum. Belki AC, ACC ve Dirt Rally 2.0 biraz sarar diye ümitleniyorum artık.

2023'ten öncesi derken? 2020 en berbat yıllardan biriydi. Karantinayı ne çabuk unuttunuz?

2 yıl sonra da ben Oyun Portal izler dururdum. Şu anda daha videolar çekiyor yeni kanalında.
Niyeyse oyun portal hiç sarmadı beni hayatım boyunca. Kuzenin ETS2 videolarını izlerken ben içeride Ben 10 izliyordum.

İfadeler: 308
Niyeyse Oyun Portal hiç sarmadı beni hayatım boyunca. Kuzenin ETS 2 videolarını izlerken ben içeride Ben 10 izliyordum.

ETS 2 sarıyor ama hocam. Ayrıca bazı MC serileri de sarıyor. Atayım bulursam size, belki geçmişte sarmayan şey sarmaya başlar.

ETS 2 sarıyor ama hocam. Ayrıca bazı MC serileri de sarıyor. Atayım bulursam size, belki geçmişte sarmayan şey sarmaya başlar.
Hocam sarpla olan videolara bakmıştım. Yine sarmadı. Yaştan değil yani.

İfadeler: 308
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…