Ben de son zamanlarda özellikle oyunlardan tam eğlenemiyorum. RDR2 başladım o biraz iyi geliyor. Onun haricinde yeterince araç oyunum olmasına rağmen T300 RS GT ile oynayacak oyun bulamıyorum. Geçen ETS2 gireyim dedim 30 dk sonra sıkıldım, çıktım. Forza giriyorum sıkıyor çıkıyorum. Belki AC, ACC ve Dirt Rally 2.0 biraz sarar diye ümitleniyorum artık.

Sıkıntı bende mi bilmiyorum ama bildigim bir şey var oda eskiden birçok şey sararken şu an sıkıcı, boş veya öylesine geçmesi. 2017-2020 yıllarında oyunların en iyi oldugu dönemilerde saatlerde bıkmadan oynarken şu an karşımda en iyi sistem olsa bile hevesimin olmaması sıktı.

2021 10. sınıftayken ortamın kaliteli herkes olmasa da çoğu insanlrla iyi geçirdiğim mükemmel yıldı. 2022 yaz ayı okul kapandiktan sonra bende bu sıkıntı başladı. 11. sinif hiç sarmadi zaten. Depremden sonra da herkes bir yere dağıldığı içinde bende tek kaldım 🫤 Baska bir okulda oldugum icinde eski arkadasim yok. Su an okul hiç iyi gitmiyor, birkac ay sonra ÖSYM var. Bunca sıkıntının arasindan bir de bunu nasıl halledeyim?

2023'ten öncesi derken? 2020 en berbat yıllardan biriydi. Karantinayı ne çabuk unuttunuz?