2023'ten öncesinin mükemmel olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xapder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    2023
Bana göre covid zamanının verdiği hissiyat çok iyidi. Evde oturup gün boyu oyun oynamak ve arkadaşlarla sohbet etmek çok iyidi bence. Sosyal medyayı en iyi o zamanlar kullanmıştım. Hafızamda kalan güzel anılar hep covid zamanı gerçekleşti. 2010'lu yılların başında arkadaşlarımla gün boyu sokakta oynadığım için o zamanlar da güzeldi. Günün yarısından çoğunda eve gelmezdim bazen. Sonra herkes büyüyünce kimse kalmadı.

Aslında bakınca yıllar aktıkça biz hep geçmişi özleyeceğiz. Bazen bir insanı, bazen bir olayı, bazen ise yapılan arkadaşlıkları özleyeceğiz hep. Ben bir defa Browni aldığım zaman 2₺ ödemiştim. O zaman ne kadar pahalı diyordum ama şu an keşke o zamanki gibi olsa diyorum. Umarım bu kısır döngü içinde devam etmez.

Yeni bir pandemi çıkarsa 2020-2021 gibi olabiliriz ama kötü olaylar da başımıza gelebilir.

2020-2021 deyince hayatımın güzel zamanları aklıma geliyor.

Son düzenleme:

Çok okuyamadım, ama kafaya çok takmazsan sıkıntı yok. Ben mutluyum.

2020-2021 güzeldi bence. Gerçi birkaç yıla bu günleri arayacağız da boş verin

2003 sonrası çok şey değişti. Sonrasına bakacak olursak, 2010'a kadar güzeldi. Ondan sonra daha değişik hale geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…