Bana göre covid zamanının verdiği hissiyat çok iyidi. Evde oturup gün boyu oyun oynamak ve arkadaşlarla sohbet etmek çok iyidi bence. Sosyal medyayı en iyi o zamanlar kullanmıştım. Hafızamda kalan güzel anılar hep covid zamanı gerçekleşti. 2010'lu yılların başında arkadaşlarımla gün boyu sokakta oynadığım için o zamanlar da güzeldi. Günün yarısından çoğunda eve gelmezdim bazen. Sonra herkes büyüyünce kimse kalmadı.
Aslında bakınca yıllar aktıkça biz hep geçmişi özleyeceğiz. Bazen bir insanı, bazen bir olayı, bazen ise yapılan arkadaşlıkları özleyeceğiz hep. Ben bir defa Browni aldığım zaman 2₺ ödemiştim. O zaman ne kadar pahalı diyordum ama şu an keşke o zamanki gibi olsa diyorum. Umarım bu kısır döngü içinde devam etmez.
Aslında bakınca yıllar aktıkça biz hep geçmişi özleyeceğiz. Bazen bir insanı, bazen bir olayı, bazen ise yapılan arkadaşlıkları özleyeceğiz hep. Ben bir defa Browni aldığım zaman 2₺ ödemiştim. O zaman ne kadar pahalı diyordum ama şu an keşke o zamanki gibi olsa diyorum. Umarım bu kısır döngü içinde devam etmez.