BipBip

Gelişen
Merhaba, 2024 Duke 125 almayi düşünüyorum. Olasi bir kaza durumunda parca sorunu yasar miyim? Yasarsam ne kadar surer parcalarin gelmesi? Yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul Ankara gibi büyük yerlerde yaşıyorsan yaşayacağını sanmıyorum. Ama KTM iflas haberleri falan çıkmıştı birkaç ay önce durum ne bilmiyorum hiç takip etmedim. Duke 125 yerine MT 125, CB125R falan alırdım ben olsam. Bir de neden 125 yaş mı yetmiyor? 125'e bu kadar para vermek bilemedim. İlk motorun mu? Konu otomobil kategorisine açılmış bu arada.

Oncelikle teşekkür ederim yastan dolayi 125'lik bir şey istiyorum Duke secme sebebim mt 125 cok az var piyasada Duke ona nazaran daha fazla şu an bende activa 125 var onu satip ustune ekleyerek alacağım Duke'yi CB125R zaten 2018'den sonra TR'de uretilmedi temizleride 180 bin bandinda falan 2018 model bir şeye o kadar para vermek istemem onun disinda absli guvenli oturakli bir marka olmasini istiyorum ondan dolayi bu markalar yoksa bende pahali buluyorum bir de uygulamayi ilk defa kullanıyorum o yuzden motorsijlet diye ayri bir konu falan varsa bilmiyorum ondan dolayi otomobil açtım.

Son düzenleyen: Moderatör: