Belediye seçimlerinde oyun kime ?

• zafer partisi

Oy: 16 23,9%
  • Chp

Oy: 16 23,9%
  • Dem Parti

Oy: 0 0,0%
  • Akp/Mhp

Oy: 8 11,9%
  • Memleket partisi

Oy: 1 1,5%
  • İyi parti

Oy: 1 1,5%
  • Yeniden refah partisi

Oy: 0 0,0%
  • Oy kullanmayacağım

Oy: 15 22,4%
  • Oy hakkım yok

Oy: 10 14,9%

• Oy verenlerin toplamı
    67

Ümit özdağ'ın ve fotoğraftaki herkesinmin karizma.😎
IMG_4799.webp

10 kişi oy kullanmayacağım demiş, neye göre kullanmayacaksınız? Aday mı yok? Oy kullanmamak, otomatik olarak AKP'nin kazanma şansını yükseltiyor, biliyor musunuz?
Eh, oy kullanmayacak olmam gerçeğinin ardında yatan birkaç neden var:
  • Siyasi fikirlerimi geniş kapsamda temsil eden herhangi bir siyasi parti yok.
  • Bulunduğum bölgede muhalefet partileri propaganda çalışması yapmıyorlar, bu yüzden yerel adayları tanımıyorum.
  • Muhalefet bloğunda yer alan siyasi partilerin politik duruşlarına ve stratejilerine güvenmiyor; yerel yönetimleri idare edecek uzmanlığa sahip olmadıklarını düşünüyorum.
Bundan böyle 2023 seçimlerindeki gibi zorla, istemediğimiz adaya oy atmak yok. Siyasi partilerin beni ikna etmeleri, politikalarının albenisi olması gerekiyor. Ben neden seçildiklerinde beni temsil etmeyecek insanlara oy atayım?

Son düzenleme:
Merhaba, bulunduğunuz şehirde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? Yaşı yetmeyen arkadaşlarımız ”oy hakkım yok” seçerse sevinirim. Tartışma vs. olmadan düzgünce konumuzu konuşalım.

Adana'da oyumu 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki gibi büyükşehirde ve ilçede CHP'ye vereceğim doğrusu belediye çok iyi değil ama olsun.

İzmir'de yaşıyorum. Yıllardır CHP yönetiyor burayı ve adeta büyük bir köy gibi değişim şart burası için. Burada CHP taş koysa yine ona oy veririm diyen yaşlı grubu var o yüzden bu halde İzmir. Oy büyükşehirde hamza dağ veya ümit özlale üzerine düşünüyorum.

Hocam kokuyor İzmir diyorlar doğru mu?

Adana'da oyumu 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki gibi büyükşehirde ve ilçede CHP'ye vereceğim doğrusu belediye çok iyi değil ama olsun.

Hocam büyükşehir hizmeti nasıl? Bizim Mersin'de çok memnunuz.