Ümit özdağ'ın ve fotoğraftaki herkesinmin karizma.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 2
10 kişi oy kullanmayacağım demiş, neye göre kullanmayacaksınız? Aday mı yok? Oy kullanmamak, otomatik olarak AKP'nin kazanma şansını yükseltiyor, biliyor musunuz?
- Makaleler
- 1
Ümit özdağ'ın ve fotoğraftaki herkesinmin karizma.Eki Görüntüle 21514
Tabii. Aga evden çıkıyordum bir baktım Mersin'de yayın açmış, neyse sahile gittim bir baktım karşımda ümit özdağ. Şok oldum
Merve Karataş.
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Eh, oy kullanmayacak olmam gerçeğinin ardında yatan birkaç neden var:10 kişi oy kullanmayacağım demiş, neye göre kullanmayacaksınız? Aday mı yok? Oy kullanmamak, otomatik olarak AKP'nin kazanma şansını yükseltiyor, biliyor musunuz?
- Siyasi fikirlerimi geniş kapsamda temsil eden herhangi bir siyasi parti yok.
- Bulunduğum bölgede muhalefet partileri propaganda çalışması yapmıyorlar, bu yüzden yerel adayları tanımıyorum.
- Muhalefet bloğunda yer alan siyasi partilerin politik duruşlarına ve stratejilerine güvenmiyor; yerel yönetimleri idare edecek uzmanlığa sahip olmadıklarını düşünüyorum.
Son düzenleme:
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Memleket Partisi, Ankara.Merhaba, bulunduğunuz şehirde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? Yaşı yetmeyen arkadaşlarımız ”oy hakkım yok” seçerse sevinirim. Tartışma vs. olmadan düzgünce konumuzu konuşalım.
İzmir'de yaşıyorum. Yıllardır CHP yönetiyor burayı ve adeta büyük bir köy gibi değişim şart burası için. Burada CHP taş koysa yine ona oy veririm diyen yaşlı grubu var o yüzden bu halde İzmir. Oy büyükşehirde Hamza Dağ veya Ümit Özlale üzerine düşünüyorum.
Merhaba, bulunduğunuz şehirde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? Yaşı yetmeyen arkadaşlarımız ”oy hakkım yok” seçerse sevinirim. Tartışma vs. olmadan düzgünce konumuzu konuşalım.
Adana'da oyumu 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki gibi büyükşehirde ve ilçede CHP'ye vereceğim doğrusu belediye çok iyi değil ama olsun.
- Makaleler
- 1
İzmir'de yaşıyorum. Yıllardır CHP yönetiyor burayı ve adeta büyük bir köy gibi değişim şart burası için. Burada CHP taş koysa yine ona oy veririm diyen yaşlı grubu var o yüzden bu halde İzmir. Oy büyükşehirde hamza dağ veya ümit özlale üzerine düşünüyorum.
Hocam kokuyor İzmir diyorlar doğru mu?
Adana'da oyumu 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki gibi büyükşehirde ve ilçede CHP'ye vereceğim doğrusu belediye çok iyi değil ama olsun.
Hocam büyükşehir hizmeti nasıl? Bizim Mersin'de çok memnunuz.