Olabilir, Polo kötü bir araba değil, o da segmentin iyi araçlarından. DQ200'ün olduğu her araba potansiyel risk taşıyor. Yazılımlar farklı ama nihayetinde kuru bir çift kavrama. Çalışma prensipleri belli. Düşük kilometrede alsan bile iyice baktır, çok düşük kilometrede olup yolda kalan örnekleri de var.
Bak, iyi incele ama Polo'nun baz versiyonlarında arka kapılarda hoparlör olmayabiliyor, bazı donanımların olmaması canını sıkabilir. Özellikle GSR2 paket alacaksan ona dikkat et. Hafızam beni yanıltmıyorsa GSR paketlerde kırpılmalar oldu diye hatırlıyorum.
Bizim sana i20 önermemizdeki sebep şanzıman ve motor kaynaklıydı. Atmosferik motor ve tork konvertörü sana çok şey vaat etmez ama sağlamlık açısından kolay kolay da üzmez.
Ek olarak Corsa ve 208'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zincirli sisteme geçildi ama şanzıman ıslak tip olmasına rağmen çok kötü. Motor zaten Allah'a emanet. Elektronik sorunlar desen hiç bitmiyor. E-DCT6 da hiç başarılı değil. Bu motor ve şanzımandan çok şikayet var, aynı zamanda hibrit sistemi de verimli değil.
Bana göre en iyi Polo kasası, örnek linkini paylaştığım kasadır. Link örnektir, tekrardan altını çiziyorum.
@Axos