sndwchmaker

Yetkin
2024 yılı için herkesin diyeceği çok şey vardır. Kişisel olarak benim için kötü olaylar silsilesiydi. Ama eminim herkesin aklında uzun uzadıya düşünceleri zaten çoktan oturmuştur. Onun yerine sizleri 2024 yılına veda etmeden önceki son tam haftanın şerefine, yorumunuzu okuyacak her sosyal üyesine sizin için değerli bir şeyler bırakmaya davet ediyorum. Forumdaki herkese ve 2024 yılına geride bir söz, bir şarkı ve bir fotoğraf bıraksanız; bunlar ne olurdu? (Söz için karakter sınırlaması yok. Ufak bir pasaj da yazabilirsiniz, alıntı da yapabilirsiniz, aklınıza gelen değerli bir söz de bırakabilirsiniz. Sadece bunu tüm forum üyelerine doğrudan bir söz olarak yazarsanız çok tatlı olur.)

Benim için:

"Her şeye rağmen, mutlu olabilmekten ödün verme."

1762008_2.webp

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha atlatıyoruz. Benim için güzel bir yıldı, umarım hepinizde de öyle olmuştur.
Bu yıl pek şer oldu, bir o kadar da hayır. Sonraki yılın herkes için en hayırlı şekilde geçmesini diliyorum. 🙂
Her yeni yıl video atan adamın yeni videosunu merak ediyorum, geçen yıl sevinememişti niyeyse.