3564

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, bir süredir yazılım hakkında araştırma yapıyorum ve her araştırmam sonucunda aklımı karıştıran şeyler oluyor. Aslında frontend alanına ilgiliyim fakat araştırdığım kadarıyla artık frontend alanında iş ve staj bulmak zormuş çünkü öğrenmesi kolay diye herkes bu alanı tercih ediyormuş ve yığılma oluyormuş. Ben de iş ve staj bulması kolay, geleceği olan bir alan seçmek istiyorum ve hangi alanı seçeceğim konusunda kararsızım. Yazılımcılığın geleceği hangi alanda? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay diye Frontend secenlerin kodladigi websiteler:
1706097241561.webp

Ne olursa olsun yapilan is her zaman zorlasabilir. Bu kolay diye secenler veya yigilma yaratan sozde on yuz gelistiricileri gercekten igrenc isler cikartiyor. Kendine neye uygun goruyorsan onu secebilirsin. Vizyon cok onemli bu islerde.

Yaptığın işte başarılı olursan hiçbir alanda aç kalmazsın. Para var diye seçeceğin şey gün geçtikçe senin için eziyete dönüşebilir. İş seçimi gibi alan seçimide çok önemli, bu seçim için öncelik para değil ilgi olmalı.

Merhaba arkadaşlar, bir süredir yazılım hakkında araştırma yapıyorum ve her araştırmam sonucunda aklımı karıştıran şeyler oluyor. Aslında frontend alanına ilgiliyim fakat araştırdığım kadarıyla artık frontend alanında iş ve staj bulmak zormuş çünkü öğrenmesi kolay diye herkes bu alanı tercih ediyormuş ve yığılma oluyormuş. Ben de iş ve staj bulması kolay, geleceği olan bir alan seçmek istiyorum ve hangi alanı seçeceğim konusunda kararsızım. Yazılımcılığın geleceği hangi alanda? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yapay zeka mükemmel para getirir Hem mantıklı da.

Kesinlikle Cloud ve makine öğrenmesi. Hem yerelde hem de globalde tanıdığım ne kadar iyi developer varsa bu alanlara yönelik çalışmalar yapıyorlar.