2024 YKS Sonuçları Resmen Açıklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burkii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    2024 yks
Bende mesela o kadar üzülmem olumsuz durumlara karşı bu sene girdim YKS'ye sıralamam geçen yıldan bile kötü geldi ama ne yapalım yaz için girdiğim işe devam ederim başka şeylerde deneyebilirim.

İfadeler: 703
Bende mesela o kadar üzülmem olumsuz durumlara karşı bu sene girdim YKS'ye sıralamam geçen yıldan bile kötü geldi ama ne yapalım yaz için girdiğim işe devam ederim başka şeylerde deneyebilirim.
Ee yani sonuçta hayat devam ediyor.

Eskiden TYT puan barajını geçemediğinde AYT puanı hesaplanmıyordu. Şu an sınava girmediğim için bilmiyorum belki ondandır.

Teşekkür ederim.

Ne yazmayı düşünüyorsun?
GTÜ PC, 2022 9.9K, 2023 9.8K falan kapatmış. 8.7K benim.

Umarım gelir ya.

Teşekkür ederim.

GTÜ PC, 2022 9.9K, 2023 9.8K falan kapatmış. 8.7K benim.

Umarım gelir ya.
Gelir kanka gelir, ben şu an Fizyoterapi yazıp geçme derdindeyim. En azından anatomi bilgimi yükseltip IMAT/SAT sınavından birine tercih yapacağım.

Hocam Gebze Teknik hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım internette. Ne kadar doğrudur bilmiyorum artık.
Gebze Tekniğin iş oranları ve kadrosu muazzam iyi aslında. O sıralamaya daha iyisi yok yani.

Sınavların zor olduğu ve sosyal ortamın olmadığı yönünde çok söylenti var da, yetineceğiz artık ne yapalım.

Dil 15200. 2. tercihime kaldım.

3 senedir 16000-16900 arası kapatan bir bölüm bir anda düşmez diye umuyorum.

Ben o kadar yapsaydım geçen sene istediğim okul ve bölümdeydim.

15200 güzel ya mis gibi. 51k sıralamama rağmen ilk sıraya yüzsüz gibi 11K'den alan üniyi yazmıştım belki boşluk olurda girerim diye.

Çok da kasmayın derim istediğin bölüm tutmadı diye dünyanın sonu gelmedi veya işsiz kalmadın. Takıl kafana göre işte yatının sonu değil. En kötü sanayiye gir 4 sene okuyup işsiz kalacağına 2 sene çalış okuyanın iki katını kazan.

Ben o kadar yapsaydım geçen sene istediğim okul ve bölümdeydim.

15200 güzel ya mis gibi. 51k sıralamama rağmen ilk sıraya yüzsüz gibi 11K'den alan üniyi yazmıştım belki boşluk olur da girerim diye.
Ya fena değil de, açıklanmadan önce kendime en kötü senaryoda 15000 yaparım dedim. Çok düşük bir ihtimal ile bu senaryo olur diye bakıyordum, bu oldu.

Tabii ki dünyanın sonu değil, başka üniversiteler de var ama istediğin olmayınca onun hayal kırklığı olacak illaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…