2025 hedefleriniz ne durumda?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RockyHighway79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 143
  • Etiketler Etiketler
    2025

RockyHighway79

Üstün
Bugün 30 Ocak 2025. 2025 hedefleriniz ne durumda? Hedeflerinizden birini veya birkaçını gerçekleştirdiniz mi?

Öncesinde belirlediğim şeyleri henüz uygulamaya koyamadım çünkü kafa yapım değişti ve hedefler değişti, yeni hedefler koydum kendime. Bu hedefler için çabalıyorum ama hepsi uzun vaadeli olduğu için bir sonuç alamadım henüz.

Bu yılki tek hedefim YKS ilk 10 bin, onu da haziran ayından önce yapabilmem mümkün değil.

Bu yılki tek hedefim YKS ilk 10 bin, onu da haziran ayından önce yapabilmem mümkün değil.
Hedefi biraz geç koydunuz sanırım. Sen yine de Yıldızları hedefle, en kötü Ay'a ulaşırsın.

İlk hedefim iyileşmek, daha tam olmadı. 10 seans daha fizik tedaviye gitmem gerekiyor. Sonrasında kendim salonda gerekli kas gruplarını dize zarar vermeden güçlendirmeye devam etmem lazım.

Şirket için olan diğer hedeflerim için zaman var, çoğunun olup olmayacağı Nisan ayında belli olacak.

Hedefi biraz geç koydunuz sanırım. Sen yine de Yıldızları hedefle, en kötü Ay'a ulaşırsın.
Yok hedefi önceden koydum zaten. Aktif 1 yıldır çalışıyorum, öncesinden de sağlam bir temelim vardı. Sınav haziran ayında olduğu için öyle dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…