RockyHighway79

Üstün
Bugün 28 Şubat 2025. Hedefleriniz ne durumda? Hedeflerinizin birini veya birkaçını gerçekleştirebildiniz mi? Yoksa hâlâ hedeflerinizi gerçekleştirmeye mi çalışıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedef AYT 70 ama YKS'ye kadar kalan sürede bir tık zor gibi. Hiç hedefimde olmayan 2. bir sistem dizdim. Onu odada film izlemek için kullanıyorum. Bir de diğer hedefim olan RX 6750XT için para biriktiriyorum. Yarıladım sayılır.

Özellikle eşik olarak gördüğüm 90-95 net bandı ve AYT için 40-45 bandı hedefimi nispeten tutturdum diyebiliriz. Çok verimli sayılabilecek bir aydı son 1 haftayı saymazsak. Bu son 1 hafta geçen seneki son 3 ayım gibi geçti üst üste ailedeki dramlar vs. derken 345'te ağırından çuvalladım TYT'de.
Ama genel olarak güzel ve keyifli bir aydı, ramazan ayında da sağlam bir program basıp kendime gelmeye çalışacağım net bazında.

Hedef AYT 70 ama YKS'ye kadar kalan sürede bir tık zor gibi. Hiç hedefimde olmayan 2. bir sistem dizdim. Onu odada film izlemek için kullanıyorum. Bir de diğer hedefim olan RX 6750XT için para biriktiriyorum. Yarıladım sayılır.
EA-Say?

Özellikle eşik olarak gördüğüm 90-95 net bandı ve AYT için 40-45 bandı hedefimi nispeten tutturdum diyebiliriz. Çok verimli sayılabilecek bir aydı son 1 haftayı saymazsak. Bu son 1 hafta geçen seneki son 3 ayım gibi geçti üst üste ailedeki dramlar vs. derken 345'te ağırından çuvalladım TYT'de.
Ama genel olarak güzel ve keyifli bir aydı, Ramazan ayında da sağlam bir program basıp kendime gelmeye çalışacağım net bazında.

EA-say?

Sayısalım.

Hiçbiri yolunda gitmiyor. Başlamadığım tek hedef var o da bir chopper almak. Nisan ayında hazırlığı bitirip eve dönünce işe gireceğim, umarım Eylül civarı almış olurum. Sons of Anarchy ceketiyle akar.

Aşırı verimli geçmedi. Tatilin son üç günü kafama dank eden TYT-AYT Tarih'i bitirdikten sonra sorularla birlikte tamamını bitirmiş bulundum bu ay, 2 kitapla birlikte. TYT Coğrafya'da 4 konu hariç hepsini bitirdim. İşime yaradı o da.

Ardından denemede 7.50 gibi korkunç bir AYT Edebiyat neti kafama dank ettikten sonra edebiyata da başladım. Divanı bitirip biraz düzlüğe çıktım, denemede etkisini bile gördüm. Şimdi 13-14 gün içinde edebiyat bitmezse sıkıntılar yaşayabilirim. Mart ayında en az 8-10 arası bir kitap bitirmem gerek. Onu başarırım umarım.

Allah'a emanet gidiyoruz şu an martta inşallah maşallah Allah'ın izniyle bazı hedeflerimi gerçekleştireceğim.