Bütçe
1500-3500
Fat kasanın bazı modelleri geriye dönüktü aslında. Erlikte vardı bir tane.
Bahsettiğin model CECHA-CECHE arasındaki modeller biliyorum. En sıkıntılısı da o kasa. Şimdi alsam kırmızı ışık verse elimde patlasa ne olacak? İkinci nesil fat kasa PS3 daha iyi geliyor bana.

Alinir. Alacaksan ve FMCB ile kullanacaksan Slim al. CD ile kullanma fikri aklindan geciyorsa Fat al. Ben konsolda CD ile oynamadan eglenemiyorum mesela. Bence baskili korsan CD koleksiyonu bile yapabilirsin. Fiziksel medyayi her zaman daha fazla tercih ediyorum dijitale gore.

O zaman iyi. Şimdi temiz fat PS2 arayacağız. Peki freeHDDboot ile sadece PS2'ye takılan HDD mi oluyor? Yoksa harici bir disk alsak ta çalışır mı?

Alinir. Alacaksan ve FMCB ile kullanacaksan Slim al. CD ile kullanma fikri aklindan geciyorsa Fat al. Ben konsolda CD ile oynamadan eglenemiyorum mesela. Bence baskili korsan CD koleksiyonu bile yapabilirsin. Fiziksel medyayi her zaman daha fazla tercih ediyorum dijitale gore.
CD kullanacam hocam zaten. GTA San Andreas'ın fiziksen kopyasını da alırım uyguna. Kutulu olmasına da gerek yok onun CD'si yeter tek başına.

Alinir. Alacaksan ve fmcb ile kullanacaksan Slim al. CD ile kullanma fikri aklindan geciyorsa fat al. Ben konsolda CD ile oynamadan eglenemiyorum mesela. Bence baskili korsan CD koleksiyonu bile yapabilirsin. Fiziksel medyayi her zaman daha fazla tercih ediyorum dijitale gore.

Slim de CD açıyorda çok çiziyor diyen var.

O zaman iyi. Şimdi temiz fat PS2 arayacağız. Peki freeHDDboot ile sadece PS2'ye takılan HDD mi oluyor? Yoksa harici bir disk alsak ta çalışır mı?

CD kullanacam hocam zaten. GTA San Andreas'ın fiziksen kopyasını da alırım uyguna. Kutulu olmasına da gerek yok onun CD'si yeter tek başına.
O zaman Fat al. Cunku Slim CD'yi mahvediyor. Cok ciziyor yani. Orijinal alabiliyorsan orijinal al derim. Bir de cipli alma eger orijinal koleksiyonu yapacaksan.

Slim de CD açıyorda çok çiziyor diyen var.
Onu biliyorum. Bir ustteki mesajda belirttim CD cizdigini.