Bahsettiğin model CECHA-CECHE arasındaki modeller biliyorum. En sıkıntılısı da o kasa. Şimdi alsam kırmızı ışık verse elimde patlasa ne olacak? İkinci nesil fat kasa PS3 daha iyi geliyor bana.
Alinir. Alacaksan ve FMCB ile kullanacaksan Slim al. CD ile kullanma fikri aklindan geciyorsa Fat al. Ben konsolda CD ile oynamadan eglenemiyorum mesela. Bence baskili korsan CD koleksiyonu bile yapabilirsin. Fiziksel medyayi her zaman daha fazla tercih ediyorum dijitale gore.
Alinir. Alacaksan ve FMCB ile kullanacaksan Slim al. CD ile kullanma fikri aklindan geciyorsa Fat al. Ben konsolda CD ile oynamadan eglenemiyorum mesela. Bence baskili korsan CD koleksiyonu bile yapabilirsin. Fiziksel medyayi her zaman daha fazla tercih ediyorum dijitale gore.
Alinir. Alacaksan ve fmcb ile kullanacaksan Slim al. CD ile kullanma fikri aklindan geciyorsa fat al. Ben konsolda CD ile oynamadan eglenemiyorum mesela. Bence baskili korsan CD koleksiyonu bile yapabilirsin. Fiziksel medyayi her zaman daha fazla tercih ediyorum dijitale gore.
O zaman Fat al. Cunku Slim CD'yi mahvediyor. Cok ciziyor yani. Orijinal alabiliyorsan orijinal al derim. Bir de cipli alma eger orijinal koleksiyonu yapacaksan.