2025 yılında PS2 alınır mı?

Bütçe
1500-3500
MagicGate protokolu guncel SD kart protokolu ile uyumlu. SD kart lehim ediyorsunuz, OPL ile ayarliyorsunuz. Ardindan SD kart ile gecikmesiz, donmasiz sekilde oyun keyfi.
SD kartı memory kartına mı lehimleyeceğiz. MagicGate dediğine göre.

Aynen. Memory Card pinlerine.
Sonradan oyun yüklerken ne yapacağız peki? Ben en iyisi flash bellek ile freemcboot kurayım. DVD de şart onun için. Memory card da. En azından uğraştırmaz. Olmadı harddisk aparatı alırım öyle yaparım. Şu an yanımda lehim makinesi yok uğraşamam onla.

Bende fat kasa var komple dağınık CD lazeri yok arka kapağı yok Memory kart okuyucu kablosu kopuk yaptırmam lazım ama tamirci nereden bulabilirim

Bu arada PS2'yi nasil almayi dusunuyorsun?

Oyun yuklemek icin SD kart adaptoru lehimle, mini SD karti cikar tak yapabil. Havya yoksa ugrasma ama, boş ver.

CRT Tv ile oynayacaksan neden olmasın.
Crt tv yok ama monitör var.
Bende fat kasa var komple dağınık CD lazeri yok arka kapağı yok Memory kart okuyucu kablosu kopuk yaptırmam lazım ama tamirci nereden bulabilirim
Konsolcularda yaptırırsın.
Bu arada PS2'yi nasil almayi dusunuyorsun?
Sahibinden'de param güvende ile.
Oyun yuklemek icin SD kart adaptoru lehimle, mini SD karti cikar tak yapabil. Havya yoksa ugrasma ama, boş ver.
Şu an yanımda yok evet. Flash bellek + freemcboot ile yapacam.

PS satan dukkanlara gidip sorman lazim.

Sahibinden'de param güvende ile.
Cok mantikli. Benim bildigim en iyi PS2 saticisi bu. En saglam olarak bu ilani buldum. Eger elinde Flash bellek varsa, saticiya fiyattan dusmesini isteyebilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…