Kişisel bir yanıt yazmadım, sen niye alındın üzerine, kimsin ki senNiye zorunuza gidiyor oğlum, alt tarafı işletim sistemi hakkında yorum yaptım. Size mi bir şey dedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Tek böyle mesaj ben yazdımda da ondan. Senin dediğin gibi de deseler, kimseye laf eden yok ki. İşletim sistemi eleştirisi. Çok anlamsız, tutarsız şeyler düşünüyorsunuz. Neyse çok uzattım, en güzel işletim sistemi Windows 10, ağlayınKişisel bir yanıt yazmadım, sen niye alındın üzerine, kimsin ki sen? Ortaya attım lafı, iki yüzlü olan alınabilir, iyi forumlar.
Tabii tabii, çağ dışı sistem kullanmaya devamTek böyle mesaj ben yazdımda da ondan. Senin dediğin gibi de deseler, kimseye laf eden yok ki. İşletim sistemi eleştirisi. Çok anlamsız, tutarsız şeyler düşünüyorsunuz. Neyse çok uzattım, en güzel işletim sistemi Windows 10, ağlayın.
- Makaleler
- 6
En kötü Windows 7 kursanız daha iyiydi yahu 
Yorumlarınızdan sonra Windows 11 kurmaya karar verdim. Biraz yavaş çalışıyor ama çalışıyor.
11 kurdum şimdi.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 6
Umarım sorun yaşamazsınız, Windows 10 daha stabil bir işletim sistemiYorumlarınızdan sonra Windows 11 kurmaya karar verdim. Biraz yavaş çalışıyor ama çalışıyor.
11 kurdum şimdi.
Macbook'u şamar oğlanı yaptın haYorumlarınızdan sonra Windows 11 kurmaya karar verdim. Biraz yavaş çalışıyor ama çalışıyor.
11 kurdum şimdi.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
XP kötüleyenler 2001 yılında Windows 11 mi kullanıyordu acaba? Adam bilgisayarın eski olduğunu belirtmiş.
Eğer sizin için sorun teşkil etmiyorsa internette bulunan düzenlenmiş sürümleri kullanabilirsiniz. Lite sürümler hafif ve sade oluyor.Yorumlarınızdan sonra Windows 11 kurmaya karar verdim. Biraz yavaş çalışıyor ama çalışıyor.
11 kurdum şimdi.
Yeni nesil Macbook değil mi o?XP kötüleyenler 2001 yılında Windows 11 mi kullanıyordu acaba? Adam bilgisayarın eski olduğunu belirtmiş.
Eğer sizin için sorun teşkil etmiyorsa internette bulunan düzenlenmiş sürümleri kullanabilirsiniz. Lite sürümler hafif ve sade oluyor.