2025 yılında Windows XP kullanmak

Açıkçası 2025 yılında Windows XP kullanıyorum ve şunu diyebilirimki internete bağlandığın an virüs gelmiyor tamamen bir hurafeden ibaret.

Ama bu virüs giremez anlamına gelmez, içinde virüs olan bir dosya indirirseniz patlarsınız zaten.

Onun dışında Windows XP üzerinde hala çalışan antivirüs bile mevcut.

Ek olarak internete bağlanıyor ve benim bu mesajı buraya yazmamı sağlıyor, Gmail ile posta göndermemi sağlıyor Office 2010 programını çalıştırıyor kısacası güncelliği önemsemeyen insanlar için hala kullanılabilir.

Bu dediklerimin hepsi SP3 için geçerli SP1 ve SP2 bu saydığım programları bile açamıyor.

Açıkçası 2025 yılında Windows XP kullanıyorum ve şunu diyebilirimki internete bağlandığın an virüs gelmiyor tamamen bir hurafeden ibaret.

Ama bu virüs giremez anlamına gelmez, içinde virüs olan bir dosya indirirseniz patlarsınız zaten.

Onun dışında Windows XP üzerinde hala çalışan antivirüs bile mevcut.

Ek olarak internete bağlanıyor ve benim bu mesajı buraya yazmamı sağlıyor, Gmail ile posta göndermemi sağlıyor Office 2010 programını çalıştırıyor kısacası güncelliği önemsemeyen insanlar için hala kullanılabilir.

Bu dediklerimin hepsi SP3 için geçerli SP1 ve SP2 bu saydığım programları bile açamıyor.
Yanıtınız için teşekkürler. Çalışan program bulmak ve internette dolaşmak çok zor olduğu için xp maceram son bulmak durumunda kaldı, 11’e geçiş yaptım.

Yanıtınız için teşekkürler. Çalışan program bulmak ve internette dolaşmak çok zor olduğu için XP maceram son bulmak durumunda kaldı, 11'e geçiş yaptım.

Aslında zor değil birisi çalışan programların tablosunu atmıştı programların Windows XP tarafından desteklenen sürümlerini içeriyordu linkini buraya bırakıyorum:

İnternette dolaşmak zor derken neyi kast ediyorsunuz?

Ne alaka? :D fare hareketinde bile mavi ekran hatası veriyordu.

Mouse hareketinde mavi ekran veremez.

Son düzenleme:
Eski dediğiniz bilgisayar bir önceki nesil MacBook, içinde en kötü 6. nesil Intel işlemci mevcut.

Kullandığınız işletim sistemi ise tamı tamına 23 yaşında.

Rakipsiz falan değil, berbat bir işletim sistemi. RAM yönetimi konusunda Vista'dan bile kötü. Sadece eski tost makinelerimizde hızlı çalıştı diye duygusal bir güzelleme mevcut.

Şaheser bir modsun.

Eski dediğiniz bilgisayar bir önceki nesil MacBook, içinde en kötü 6. nesil Intel işlemci mevcut.

Rakipsiz falan değil, berbat bir işletim sistemi. RAM yönetimi konusunda Vista'dan bile kötü. Sadece eski tost makinelerimizde hızlı çalıştı diye duygusal bir güzelleme mevcut.
Katılmıyorum. W11 dediğiniz şey makyajlı xp (!).

Windows XP güzeldi. Özledim onu, Linux'a temasını kurmak kesmiyor artık. Bir ara elime eski model PC geçerse, kesin XP kurarım.

Bunu en son Vista için dediğimde sağlam linç yemiştim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt