Detaylar
Kim cevapladı?TaerentymX
Çalışkan
Tabii ki alınır, çok güzel bir cihaz. Ancak büyük satıcılar yerine konsol spotçularından garantili olarak alınmasını öneririm, fiyat açısından çok daha avantajlı.
Series X'in küçük kardeşi olduğundan ötürü grafik kalitesi ve çözünürlüğü dolaylı yoldan daha düşük ama hiçbir oyunda üzmez. Sonuçta konsolu küçük bir kardeşimize alacaksın, gayet götürür. Ben de küçük kuzenime aldım, bir de yanında Game Pass hediye ettim yıllık.
Tek sevmediğim özelliği maalesef kontrolcüsünün hâlâ pille çalışıyor olması... Ben bu eksiği gidermek adına Series X'ime Elite Controller 2 aldım. Ana oyun cihazım olarak kullanıyorum çok memnunum.
Series X'in küçük kardeşi olduğundan ötürü grafik kalitesi ve çözünürlüğü dolaylı yoldan daha düşük ama hiçbir oyunda üzmez. Sonuçta konsolu küçük bir kardeşimize alacaksın, gayet götürür. Ben de küçük kuzenime aldım, bir de yanında Game Pass hediye ettim yıllık.
Tek sevmediğim özelliği maalesef kontrolcüsünün hâlâ pille çalışıyor olması... Ben bu eksiği gidermek adına Series X'ime Elite Controller 2 aldım. Ana oyun cihazım olarak kullanıyorum çok memnunum.
Son düzenleme:
Eren A
Yetkin
Güvenilir bir tane biliyor musunuz?konsol spotçularından garantili olarak alınmasını öneririm, fiyat açısından çok daha avantajlı.
TaerentymX
Çalışkan
Kendilerinden daha önce alışveriş yaptım, tüm konsollarımı orada satın aldım (Xbox Series X, PS5, Switch OLED, Steam Deck) ben bir sorun yaşamadım, yan binada küçük bir teknik servisleri de var, zaten üründe bir sıkıntı olduğunda genellikle anında dükkanda değiştiriyorlar. Zamanında PS5 DualSense'imin kablosuz şarj yeri bozuktu, iki dakika bakıp direkt yenisini verdiler.
Buyur dostum.
Alınır hocam zam yese bile hala en fp konsol series s. Hem güncel hem oyun desteği uzun. Daha ne olsun.Küçük bir kardeşimiz konsol istiyor. Aklıma ilk gelen Series S oldu. Bu konsol 2025'te alınır mı? Oyun destek ve performansı nasıldır? Şimdiden teşekkürler.
Bu arada oyun desteği uzun dedim ama bir noktaya değinmek istiyorum. Microsoft, oyunu Hem Series S hem de Series X için optimize ettiği için oyunun kalitesi PC ve PlayStation 5'e göre geride. O da Series S yüzünden.
Küçük bir kardeşimiz konsol istiyor. Aklıma ilk gelen Series S oldu. Bu konsol 2025'te alınır mı? Oyun destek ve performansı nasıldır? Şimdiden teşekkürler.
Alınır tabi ki. f/p açısından muadili yok. Performansı da yeni çıkan oyunlarda dahi 1080p 30 fps en kötü ve bu da oldukça yeterli.