Syntax
Uzman
Geçmiş olsun. Umarım istediğiniz yerler bölümler gelir. TYT hakkında zaten yorum yapmıştım.
AYT ise sayısaldan girdiğim için sayısal hakkında yorum yapacağım. Matematiği bence uzundu. 24 ile kıyaslarsam zor soru sayısı daha az. Fakat 24'teki soruların zorluğunu geçen sorularda vardı bence. Geometri bence şu ana kadar ki en zor geometrilerdendi. Fizik kolay gibiydi. Aynı şekil kimyada öyleydi. Benim normalde biyolojim kötü. Ama hatırladığım kadarıyla biyoloji kötü gelmiş gözükmüyor. Biyolojiden Dr.Biyolojinin vurguladığı birkaç yer çıktı. Mebinin denemeleri ile benzer sorular mevcuttu bence.
@SF25 @Renster @Michael MYERS umarım sınavınız iyi geçmiştir.
Sınav bittiği için TYT yorumumu yapayım. Türkçe klasik ÖSYM türkçesi. Coğrafya tarih bilgi sorusu neredeyse yoktu yani kolay. Felsefede yine kafa karıştırıcı paragraf soruları. Din orta gibiydi. Matematik zordu. Deneme yanılma sorusu çoktu. Yani birkaç zor vardı birkaç tane de uğraştırıcı soru vardı. Feni kolaydı. Umarım herkesin iyi geçmiştir.
AYT ise sayısaldan girdiğim için sayısal hakkında yorum yapacağım. Matematiği bence uzundu. 24 ile kıyaslarsam zor soru sayısı daha az. Fakat 24'teki soruların zorluğunu geçen sorularda vardı bence. Geometri bence şu ana kadar ki en zor geometrilerdendi. Fizik kolay gibiydi. Aynı şekil kimyada öyleydi. Benim normalde biyolojim kötü. Ama hatırladığım kadarıyla biyoloji kötü gelmiş gözükmüyor. Biyolojiden Dr.Biyolojinin vurguladığı birkaç yer çıktı. Mebinin denemeleri ile benzer sorular mevcuttu bence.
@SF25 @Renster @Michael MYERS umarım sınavınız iyi geçmiştir.
Son düzenleyen: Moderatör: