Y ysfrkci Üyecik Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 1 20 Ağustos 2025 #11 Yanlış bilgi: iPhone 11, 2019 yılında çıkmıştır. İlla iPhone olacak diyorsanız alırsınız ama çok uzun süre götürmeyecektir 2020 yılında çıkan bir cihaz sonuçta bir süre işinizi görür.
İlla iPhone olacak diyorsanız alırsınız ama çok uzun süre götürmeyecektir 2020 yılında çıkan bir cihaz sonuçta bir süre işinizi görür.
KS KS K Kuzeyhan Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Beğeniler 44 20 Ağustos 2025 #12 7450 dedi: Katılıyorum. Halen devam eden bir indirim. Konu sahibi istediği takdirde indirimi nasıl uygulayabileceğini aktarabilirim. Genişletmek için tıkla... Hepinize cevaplar için teşekkür ederim bütçem içinde uygun olan Nothing Phone'u almaya karar verdim. ysfrkci dedi: İlla iPhone olacak diyorsanız alırsınız ama çok uzun süre götürmeyecektir 2020 yılında çıkan bir cihaz sonuçta bir süre işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim hocam iPhone'den. Sizin dedikleriniz gayet mantıklı.
7450 dedi: Katılıyorum. Halen devam eden bir indirim. Konu sahibi istediği takdirde indirimi nasıl uygulayabileceğini aktarabilirim. Genişletmek için tıkla... Hepinize cevaplar için teşekkür ederim bütçem içinde uygun olan Nothing Phone'u almaya karar verdim. ysfrkci dedi: İlla iPhone olacak diyorsanız alırsınız ama çok uzun süre götürmeyecektir 2020 yılında çıkan bir cihaz sonuçta bir süre işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim hocam iPhone'den. Sizin dedikleriniz gayet mantıklı.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 20 Ağustos 2025 #13 Kuzeyhan dedi: Hepinize cevaplar için teşekkür ederim bütçem içinde uygun olan nothing Phone'u olmaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... İyi tercih. Hayırlı olsun.
Kuzeyhan dedi: Hepinize cevaplar için teşekkür ederim bütçem içinde uygun olan nothing Phone'u olmaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... İyi tercih. Hayırlı olsun.
KS KS K Kuzeyhan Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Beğeniler 44 20 Ağustos 2025 #14 Aakons dedi: İyi tercih. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Evofone indirimi ne kadar daha sürecek bilginiz var mı?
Aakons dedi: İyi tercih. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Evofone indirimi ne kadar daha sürecek bilginiz var mı?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 20 Ağustos 2025 #15 Kuzeyhan dedi: Evofone indirimi ne kadar daha sürecek bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... İndirimi hakkında benim bilgim yok maalesef. Arkadaşlar size yardımcı olur.
Kuzeyhan dedi: Evofone indirimi ne kadar daha sürecek bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... İndirimi hakkında benim bilgim yok maalesef. Arkadaşlar size yardımcı olur.
7 7450 Üstün Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 1.617 Çözümler 33 Beğeniler 1.151 20 Ağustos 2025 #16 @Kuzeyhan Evofone web sitesine girince ekranda bir indirim kodu beliriyor. Sanırım herkeste aynı. Ürünü sepete ekledikten sonra, "HEMENAL10" kodunu Sepetim sayfasında Hediye çeki kullan kısmından ekleyip indirim sağlayabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
@Kuzeyhan Evofone web sitesine girince ekranda bir indirim kodu beliriyor. Sanırım herkeste aynı. Ürünü sepete ekledikten sonra, "HEMENAL10" kodunu Sepetim sayfasında Hediye çeki kullan kısmından ekleyip indirim sağlayabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
KS KS K Kuzeyhan Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Beğeniler 44 20 Ağustos 2025 #17 7450 dedi: @Kuzeyhan evofone web sitesine girince ekranda bir indirim kodu beliriyor. Sanırım herkeste aynı. Ürünü sepete ekledikten sonra, "hemenal10" kodunu sepetim sayfasında hediye çeki kullan kısmından ekleyip indirim sağlayabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam peki süresi ne kadar? Ya hocam dün gece baktıgımda telefon 12000TL'ye düşüyordu şimdi 15000TL bu nasıl olabilir?
7450 dedi: @Kuzeyhan evofone web sitesine girince ekranda bir indirim kodu beliriyor. Sanırım herkeste aynı. Ürünü sepete ekledikten sonra, "hemenal10" kodunu sepetim sayfasında hediye çeki kullan kısmından ekleyip indirim sağlayabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam peki süresi ne kadar? Ya hocam dün gece baktıgımda telefon 12000TL'ye düşüyordu şimdi 15000TL bu nasıl olabilir?
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 20 Ağustos 2025 #18 Kendim 11 kullanıyorum ve biraz ısınıyor bunu bilerek al. Ben telefonlardan pek anlamam fakat bütçe kısıtlı ise Samsung tarafından daha iyi seçenekler olabilir.
Kendim 11 kullanıyorum ve biraz ısınıyor bunu bilerek al. Ben telefonlardan pek anlamam fakat bütçe kısıtlı ise Samsung tarafından daha iyi seçenekler olabilir.
7 7450 Üstün Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 1.617 Çözümler 33 Beğeniler 1.151 20 Ağustos 2025 #19 Kuzeyhan dedi: Sağ olun hocam peki süresi ne kadar? Ya hocam dün gece baktıgımda telefon 12000TL'ye düşüyordu şimdi 15000TL bu nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Şu an baktım Evofone zam koymuş. Distribütör olunca kafasına göre hareket ediyor. En iyisi farklı cihazlara yönelin.
Kuzeyhan dedi: Sağ olun hocam peki süresi ne kadar? Ya hocam dün gece baktıgımda telefon 12000TL'ye düşüyordu şimdi 15000TL bu nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Şu an baktım Evofone zam koymuş. Distribütör olunca kafasına göre hareket ediyor. En iyisi farklı cihazlara yönelin.
KS KS K Kuzeyhan Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Beğeniler 44 20 Ağustos 2025 #20 7450 dedi: Şu an baktım evofone zam koymuş. Distribütör olunca kafasına göre hareket ediyor. En iyisi farklı cihazlara yönelin. Genişletmek için tıkla... Vallahi tüm hevesim kaçtı gece dedim ki sabah kalkar alırım ama olmadı.
7450 dedi: Şu an baktım evofone zam koymuş. Distribütör olunca kafasına göre hareket ediyor. En iyisi farklı cihazlara yönelin. Genişletmek için tıkla... Vallahi tüm hevesim kaçtı gece dedim ki sabah kalkar alırım ama olmadı.