Detaylar
Kim cevapladı?Katılıyorum. Halen devam eden bir indirim. Konu sahibi istediği takdirde indirimi nasıl uygulayabileceğini aktarabilirim.
Hepinize cevaplar için teşekkür ederim bütçem içinde uygun olan Nothing Phone'u almaya karar verdim.
İlla iPhone olacak diyorsanız alırsınız ama çok uzun süre götürmeyecektir 2020 yılında çıkan bir cihaz sonuçta bir süre işinizi görür.
Vazgeçtim hocam iPhone'den. Sizin dedikleriniz gayet mantıklı.
- Makaleler
- 6
Hepinize cevaplar için teşekkür ederim bütçem içinde uygun olan nothing Phone'u olmaya karar verdim.
İyi tercih. Hayırlı olsun.
Evofone indirimi ne kadar daha sürecek bilginiz var mı?
- Makaleler
- 6
Evofone indirimi ne kadar daha sürecek bilginiz var mı?
İndirimi hakkında benim bilgim yok maalesef. Arkadaşlar size yardımcı olur.
@Kuzeyhan evofone web sitesine girince ekranda bir indirim kodu beliriyor. Sanırım herkeste aynı. Ürünü sepete ekledikten sonra, "hemenal10" kodunu sepetim sayfasında hediye çeki kullan kısmından ekleyip indirim sağlayabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
Sağ olun hocam peki süresi ne kadar?
Ya hocam dün gece baktıgımda telefon 12000TL'ye düşüyordu şimdi 15000TL bu nasıl olabilir?
Şu an baktım Evofone zam koymuş. Distribütör olunca kafasına göre hareket ediyor. En iyisi farklı cihazlara yönelin.Sağ olun hocam peki süresi ne kadar?
Ya hocam dün gece baktıgımda telefon 12000TL'ye düşüyordu şimdi 15000TL bu nasıl olabilir?
Şu an baktım evofone zam koymuş. Distribütör olunca kafasına göre hareket ediyor. En iyisi farklı cihazlara yönelin.
Vallahi tüm hevesim kaçtı gece dedim ki sabah kalkar alırım ama olmadı.