Sağ olun hocam peki süresi ne kadar?
Ya hocam dün gece baktıgımda telefon 12000TL'ye düşüyordu şimdi 15000TL bu nasıl olabilir?
NP1 12 13K'den fazla etmez. A26 ya da Realme 12+ bakın.
Sağ olun hocam peki süresi ne kadar?
Ya hocam dün gece baktıgımda telefon 12000TL'ye düşüyordu şimdi 15000TL bu nasıl olabilir?
Sabah geçerliydi. Akşama bırakmışsınız.Vallahi tüm hevesim kaçtı gece dedim ki sabah kalkar alırım ama olmadı.
Kesinlikle mantıksız. Yenilenmişten uzak durun. Sıfır A36 yada ikinci el S21FE bulabilirsiniz alternatif olarak.Mevcut telefonum gerçekten çok kötü durumda, artık değiştirmem gerekiyor. Getmobilden 12.000 TL’ye yenilenmiş iPhone 11 almak istiyorum. Ancak Anker Liberty 4 Pro kulaklık kullanıyorum ve iOS’ta bazı ayarların çalışmadığını duydum. Sonuçta kulaklık 5 bin TL, telefon 12 bin TL. Yani neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var. Eğer kulaklığı verimli kullanamayacaksam iPhone’a geçiş yapmam mantıksız olur. Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Kesinlikle mantıksız. Yenilenmişten uzak durun. Sıfır A36 ya da ikinci el S21 FE bulabilirsiniz alternatif olarak.
En iyisi, isterseniz A56'da bakabilirsiniz.Hocam Honor 400 almaya karar verdim 19 bine geliyor hemen hemen, benim de çok hoşuma gitti.