Bozend

Uzman
Makaleler
2
Öylesine nostalji yapmak ve oyun oynamak için almak istiyorum da zaten PPSSPP de çogu oyun sorunsuz telefonlarda oynanıyor. Gamepadim de var Karasızım

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sahbindende baktım 5 bin 6 bin diyorlar bence koleksyn değilse gereksiz onun yerine PS2 falan alın ya da emülatörle oynayın.

Yurtdışından ucuza vs bulursanız alın, ben öyle yapacağım. 5-6 k edecek cihaz değil, açgözlülüğü insanlar bu kadar fiyat biçiyorlar. Kesinlikle etmez.

Yurt dışından ucuza vs bulursanız alın, ben öyle yapacağım. 5-6 k edecek cihaz değil, açgözlülüğü insanlar bu kadar fiyat biçiyorlar. Kesinlikle etmez.

2.el pazarı ne öyle ya 6 bin 8 bin falan 2020 de en son 300'e alacaktım vaz geçmiştim bu nedir böyle

R36s orijinal bulsam net alırımda bazıları PSP de kasıyor diyorlar

2.el pazarı ne öyle ya 6 bin 8 bin falan 2020 de en son 300'e alacaktım vaz geçmiştim bu nedir böyle
Sorma, ben de aynı hatayı yaptım, 300e satılıyorken almadım. Sarı sitedeki satıcıların ahlaksılığı, yüzsüzlüğü, aç gözlülüğünden dolayı hiç etmeyecek fiyatlar biçiyorlar. Yurtdışından ucuza bulursanız alın.

Gerek yok PSP'ye o kadar para vermeye. Telefonunuza PPSSPP indirip PSP oyunlarını daha kaliteli bir şekilde oynayabilirsiniz hatta daha iyi bir deneyim elde etmek için linkteki gamepadden alabilirsiniz.

Emulatorde iyi olmuyor maalesef.

R36s orijinal bulsam net alırımda bazıları PSP de kasıyor diyorlar

Attığım linkteki orijinal dediğim gibi etiketlediğim kişi kullanıyor diye biliyorum.