Edge bakabilirsin diyeceğimde o bir dünya para. Case mod yapabilirsin ben şu an zaten komponentci.net'ten parça siparişi verdim bir de Koçtaş'tan dremel 3000 satın aldım. Wii'u gamepadin kol kısımlarını kasasından ayırıp içine ESP32 C3 super mini takarak orijinal joystick ve tuşlarla joyconlar yapacağım daha sonra ana gövdeyi de telefonu oturtabileceğin ama sırıtmayacak (3D baskıyla özel borderlar ayarlayacağım) bir cihaz yapacağım. OLED ekran ve telefon SoC gibi artılarıyla çok mantıklı bir yöntem geldi aşırı masraflı da değil kol bataryalarıyla 1.000 TL'ye falan geliyor. Gameboy kasası falan da dolduranlar vardı.
Kolay gelsin. O kisim beni asar muhtemelen. Ellerim seninkiler kadar marifetli degil ne yazik ki.

Hiç bir Emulator ya da eski oyun oynatan aletler orjinali gibi değil.
Katiliyorum.

2000 gözden çıkarabileceğiniz bir paraysa olur ya. Dursun kenarda. Gamepad alsan 2000 lira. Oyun alsan 1500 lira. Çok da bir şey değil, somut bir şey sonuçta.

Ha, ben yine ucuz o teleskopik gamepad bulurdum telefona hiç uğraşmazdım çok pratik oluyor ama benim derdim oyunun kendisi.. Bu makine elbette çok zevkli ve ayrı bi hisse sahiptir. Arayüzü mesela fevkalade. PS3 ile benzer bir arayüzü var ve bayılıyorum. O arayüzde oyun başlatıp müzik çalmak felaket zevkli olurdu. Cool alet.

Senden cok iyi tuccar olur. Bir dusun derim.

Arada yapıyorum zaten özellikle yazın konsol satışı falan ama özellikle bu diy işlerine kafayı sardığım için şu an o taraftan gideceğim. Zaten arkadaşlarım da birkaç projemi kendilerine de yapmamı isterken bir ara YT videosu ile tutorial atsana deyince daha çok sardım mesela şu an 3 tane devam eden projem var biri bu gamepad diğeri Wii'u kasası şeklinde mini bir oyun PC'si Wii'u 2 arayüzü falan yapıyorum hatta kendimce o cihaza da bir de eğer biraz daha param olursa bu yapacağım Gamepad'e bir de üst ekran ekleyip 3DS vari bir cihaz yapmak istiyorum.

1772307857004.webp

Kolay gelsin. O kisim beni asar muhtemelen. Ellerim seninkiler kadar marifetli degil ne yazik ki.

Eyvallah işin en zor yanı zaten her şeyi tek başına yapmak. Bir yandan yaptığım işleri videoya alıyorum bir yandan yazılımı kendim yazıp bir yandan anakart lehimleme ve 3D modelleme yapıyorum kafayı yememe az kaldı :D. Ama seviyorum da.

Pazarlikla (nasil oldu sormayin) 3.200 TL'den 2.000 TL'ye kadar fiyati indirebildim. Sizce deger mi? Butcem maksimum bu civarda. Buna alternatif olarak alabilecegim tek sey klon R36S. Daha iyi bir tavsiyesi olan var mi? Disarida ROG Ally kullanmak sarmiyor. Cunku tasima cantam yok ve fazla hantal disarida kullanmak icin. Ayrica Switch alamam. Cunku butcemin 3-4 katinda. Mantikli bir hamle mi yoksa para israfimi olur? Yaninda hafiza karti veya sarj aleti yok fakat sarj aleti olarak PS3'umun data kablosunu kullanabilirim. Evde SanDisk marka 64 GB mikro SD kart mevcut. Sadece Memory Stick Pro Duo eksik. Onu da 200 TL civarina hallederim. Hicbir sorunu yokmus. Bence temiz gozukuyor.

PSP'nin kondisyonu:

Eki Görüntüle 230071
Eki Görüntüle 230072
Kondisyonunu beğendim cihaz temiz duruyor alınabilir. Ara sıra oynardım senin yerinde olsaydım, eskilere götürürdü beni.

2000 gözden çıkarabileceğiniz bir paraysa olur ya. Dursun kenarda. Gamepad alsan 2000 lira. Oyun alsan 1500 lira. Çok da bir şey değil, somut bir şey sonuçta.

Ha, ben yine ucuz o teleskopik gamepad bulurdum telefona hiç uğraşmazdım çok pratik oluyor ama benim derdim oyunun kendisi. Bu makine elbette çok zevkli ve ayrı bir hisse sahiptir. Arayüzü mesela fevkalade. PS3 ile benzer bir arayüzü var ve bayılıyorum. O arayüzde oyun başlatıp müzik çalmak felaket zevkli olurdu. Cool alet.

iisu ve Console Launcher telefonda çok güzel arayüzler onlara bakabilirsin eğer kullanıyorsan ama PSP'nin tarzı çok hoş hatta Custom theme'larda tamamen alakasız ve çok iyi duran temalar var mesela toradora teması çok iyi bir örnek.

Kondisyonunu beğendim cihaz temiz duruyor alınabilir. Ara sıra oynardım senin yerinde olsaydım, eskilere götürürdü beni.
Belki sende alirsin. Sonucta alinabilecek en uygun fiyatli el konsollarindan biri. Nostalji icin guzel bir cihaz.

iisu ve Console Launcher telefonda çok güzel arayüzler onlara bakabilirsin eğer kullanıyorsan ama PSP'nin tarzı çok hoş hatta Custom theme'larda tamamen alakasız ve çok iyi duran temalar var mesela toradora teması çok iyi bir örnek.
Cok estetik ve hos duruyor.

Önceden vardı, kuzenim hediye etmişti fakat geri aldı. 3000 serisini almak istiyorum ama para yok elimde. :(
Yaptigi gercekten kustahca. Hediye geri alinmamali boyle durumlarda. Ek olarak 3000 yerine 2000 serisini oneririm. Daha uygun fiyatli. Bu ilani buldum. Bana 3.000'e birakirim dedi. Daha ucuza bulamadim.

Yaptigi gercekten kustahca. Hediye geri alinmamali boyle durumlarda. Ek olarak 3000 yerine 2000 serisini oneririm. Daha uygun fiyatli. Bu ilani buldum. Bana 3.000'e birakirim dedi. Daha ucuza bulamadim.
2000 ile 3000 arasındaki fark nedir hocam internette ekran fark ediyor demişler.