Makaleler
23
Fiyati 2.700'den 2.200'e dusurdum. Ardindan satici son bu kadar yapabilirim dedi. Benim teklifim duz 2.000 TL'ydi. Ortasi olsun 2.100'e alayim dedim. Tamam dedi. Yaninda orijinal yurt disi sarj aleti veriyor ayrica. PSP kirilmamis bu arada. Fazla oynandigini sanmiyorum.
Kondisyonu bu sekilde. Sizce alinir mi?

Son düzenleme:
PSP street oyun deneyiminin de içinden geçen bir cihaz tamam kasa iyi güzel gözüküyor ama malzeme dandik müteahhit maldan çalmış BT, stereo falan yok ekrana girme bile. Oyun oynama zevki varla yok arasında koleksiyon değeri zaten yok.

Ben almıştım ama absürt bir şekilde sadece Memory Card lehimini düzelterek 300 TL'ye getirmiştim yoksa bende almazdım.

Plastik kalitesi igrenc otesi, tuslar dandik, hoparlör mono ve ucuz, ekrani da meh. Deger mi bilemedim, guncel piyasa zaten kazik. Su anki piyasa icin iyi, normalde degmez bile. O paraya eskiden 3000 aliniyordu, simdiyse kazik wars.

Arka cebe koysan yamulmaz da direk çatlar öyle garip bir plastik.

Plastik kalitesi igrenc otesi, tuslar dandik, hoparlor mono ve ucuz, ekrani da meh. Deger mi bilemedim, guncel piyasa zaten kazik. Su anki piyasa icin iyi, normalde degmez bile. O paraya eskiden 3000 aliniyordu, simdiyse Kazik Wars.
Guncel piyasa bayagi kazik. Normalde bu fiyata hurdasini veriyorlar. 50 dolar gibi bir fiyata denk geliyor.

Guncel piyasa bayagi kazik. Normalde bu fiyata hurdasini veriyorlar. 50 dolar gibi bir fiyata denk geliyor.

Şişirilmiş fiyat hocam bu PSP'ye 3000 vereceğime gider Note 8 Pro falan alırım en azından benim kullandığım dönem emülatörde ondan üstün grafikler verebiliyordu. Piyasanın inmesini bekleyin fiyat şu an balon.

Fiyat benim yaptığım piyasanın içinden geçme serüveni kaynaklı artmış olabilir :rolleyes:

@Simon ayrıca kırılmasının önemi yok zaten Nintendo gibi çip olayı yok yazılımsal kırılıyor. Hatta Memory Card'ı çıkarınca corrupt olabiliyordu az kafayı yedirtmedi :hehehe: