Teşekkürler. Xbox Ally'i 23 bin TL'ye resmi saticilar satiyor Japonya'da.

Xbox Ally bulabilirsem ona bakayim hocam olmazsa duz ally alirim, eski konsollara şu an biraz daha uzak kaldım cunku birkac ay daha bekleyip daha guzelini alabiliyorum.

@Simon, Bir sorum olacak, bunun icine kendi M.2 ssdmi takabiliyor muyum? 2280 2TB SSD'im var, Corsair MP600 Pro nh.
SSD'nin boyutuna gore degisir. @erdym in dedigi gibi kare olanlar takilabiliyor.

Ally 2023 alacaksan Extreme modelini al bari fiyatına göre performans farkına değer bence.

Takabilirsin bendeki modelde 2 TB vardı ama tam boyut SSD olmaz bu en düşük form kare olanlardan lazım. Galiba ROG Ally X'de tam boyut takma geldi.

@d0m kontrol ettim X modeliyle o sorunda çözülmüş düz X De'de tam SSD takma mevcut aklında bulunsun.

En küçük versiyonunu alıp elimdeki M.2'yi takmak daha mantıklı bence.

SSD'nin boyutuna gore degisir. @erdym in dedigi gibi kare olanlar takilabiliyor.
Tam boy takılabiliyomus. Asusun kendi videosu var.

Kendileri ally X diye belirtmemis, 2023'te kare 2025 sürümünde tam takılabiliyor öyle anladım.

En küçük versiyonunu alıp elimdeki M.2'yi takmak daha mantıklı bence.

Tam boy takılabiliyormus. ASUS'un kendi videosu var.

X modelidir muhtemel. 2023 ve 2023 Extreme modelinde bataryadan dolayı o kadar alan yok.

1772315394427.webp

Garantiyi etkilemez değil mi bu? Zaten uluslararası garantisi yoktur diye tahmin ediyorum.

Yurt dışından aldığın bir ürün için garantiyi unut zaten. Benim satın aldığımın eski sahibi aldığı gibi yollayıp 2 TB taktırmış o yüzden yorum yapamayacağım ama bendekinin garantisi duruyordu hatta SD kart bozma olayından dolayı SD kartımın para iadesi ve cihazımın slot değişimi ücretsiz yapıldı.

ROG Ally alacaksan sakın ama sakın SD kart kullanma bu arada artık USB mi kullanıyorsun ne kullanıyorsan kullan ama SD karta bulaşma slota takma bile yani. Ally'da kronik bir sorun bu cihaz ısınıp ya slotu bozuyor ya da SD kartı.