İkinci el mi bilmilyorum ama 30000 liraya var ally X. CPU Z1 Extreme yazıyor. Yanlış mı yazılmış yoksa böyle işlemcisi eski yeni versiyonları mı var?

Xbox ally X modeli var bir de bu yeni çıktı. Xbox ve ASUS ortaklığıyla çıkan bu modelde Z2 var. Rog Ally X biraz daha 2023'ün Extreme işlemcili modelin kardeşi gibi çıktı genel olarak tek farkı rengi ve kasasında ki fan ızgaralarının yerleri değişti he bir de batarya işte.

İkinci el mi bilmilyorum ama 30000 liraya var ally X. CPU Z1 Extreme yazıyor. Yanlış mı yazılmış yoksa böyle işlemcisi eski yeni versiyonları mı var?
ROG Ally X Z1E islemcisine sahipken ROG Xbox Ally X Z2 Extreme'e sahip. İki varyasyonu var yani.

Fiyat için farkları çok mu dersen hayır. Zaten handheld cihazlar boş ver al gitsin 2023 Extreme bir tane kafan rahat olsun hem beyaz kasa daha şık bence. Legion GO da bakabilirsin onda da aynı işlemci var ve ekranı daha iyi üstelik kolları Nintendo Switch 2'deki gibi manyetik joycon tarzı kollar hatta Switch 2'den önce içinde mouse özelliği olan bir model.

Fiyat farkina gore degmez. Z1E daha F/P. Sadece batarya konusunda 2 saat veriyor. Ancak senin kullanimin icin yeterli gibi. Yogun kullanmayacaksan yenisini almak hiç lazim degil.

PC'deki Steam oyunlarını oynarım, Forza eFootball, FC25, 26 gibi. 1 saat oynayınca hepsi sıkıyor zaten.
Fiyat için farkları çok mu dersen hayır. Zaten handheld cihazlar boş ver al gitsin 2023 Extreme bir tane kafan rahat olsun hem beyaz kasa daha şık bence. Legion GO da bakabilirsin onda da aynı işlemci var ve ekranı daha iyi üstelik kolları Nintendo Switch 2'deki gibi manyetik joycon tarzı kollar hatta Switch 2'den önce içinde mouse özelliği olan bir model.
Yok hocam islemci farki.

İşte dediğim gibi mobil cihazlarda aman aman farklar olmuyor biri 20 bin diğeri 50 bin sen düşün sence 30 bin fark verilir mi? Onu alacağıma gider 2023 + Lite + PSP + bir tane de 3DS çekerim yani hatta cebimde para bile kalır sanırım :D

O zaman 2023 model ROG Ally almanı oneririm. Ben cipli Switch Lite + 8.000 TL'ye aldim.

Teşekkürler. Xbox Ally'i 23 bin TL'ye resmi saticilar satiyor Japonya'da.

İşte dediğim gibi mobil cihazlarda aman aman farklar olmuyor biri 20 bin diğeri 50 bin sen düşün sence 30 bin fark verilir mi? Onu alacağıma gider 2023 + Lite + PSP + bir tane de 3DS çekerim yani hatta cebimde para bile kalır sanırım :D

Xbox Ally bulabilirsem ona bakayim hocam olmazsa duz ally alirim, eski konsollara şu an biraz daha uzak kaldım cunku birkac ay daha bekleyip daha guzelini alabiliyorum.

@Simon, Bir sorum olacak, bunun icine kendi M.2 ssdmi takabiliyor muyum? 2280 2TB SSD'im var, Corsair MP600 Pro nh.

Teşekkürler. Xbox Ally'i 23 bin TL'ye resmi saticilar satiyor Japonya'da.

Xbox ally bulabilirsem ona bakayim hocam olmazsa duz ally alirim, eski konsollara şu an biraz daha uzak kaldım cunku birkac ay daha bekleyip daha guzelini alabiliyorum.

Ally 2023 alacaksan Extreme modelini al bari fiyatına göre performans farkına değer bence.

@Simon, bir sorum olacak, bunun icine kendi M.2 ssdmi takabiliyor muyum? 2280 2TB SSD'im var, Corsair MP600 Pro nh.

Takabilirsin bendeki modelde 2 TB vardı ama tam boyut SSD olmaz bu en düşük form kare olanlardan lazım. Galiba ROG Ally X'de tam boyut takma geldi.

@d0m kontrol ettim X modeliyle o sorunda çözülmüş düz X modelinde de tam SSD takma mevcut aklında bulunsun.