Makaleler
23
Pazarlikla (nasil oldu sormayin) 3.200 TL'den 2.000 TL'ye kadar fiyati indirebildim. Sizce deger mi? Butcem maksimum bu civarda. Buna alternatif olarak alabilecegim tek sey klon R36S. Daha iyi bir tavsiyesi olan var mi? Disarida ROG Ally kullanmak sarmiyor. Cunku tasima cantam yok ve fazla hantal disarida kullanmak icin. Ayrica Switch alamam. Cunku butcemin 3-4 katinda. Mantikli bir hamle mi yoksa para israfimi olur? Yaninda hafiza karti veya sarj aleti yok fakat sarj aleti olarak PS3'umun data kablosunu kullanabilirim. Evde SanDisk marka 64 GB mikro SD kart mevcut. Sadece Memory Stick Pro Duo eksik. Onu da 200 TL civarina hallederim. Hicbir sorunu yokmus. Bence temiz gozukuyor.

PSP'nin kondisyonu:

Screenshot_20260228-222225.webp

Screenshot_20260228-222238.webp

3.000'e 3000 goremedim hiç. Ornek ilan var mi?

Direk koyulan fiyat olarak örneğini bulamazsın ama piyasaya bakma sen. Millet satamadığından uygun fiyatı yapıştırdığın gibi olur diyor. 7000'den 4000'e 2 kutulu oyunla beraber Full set Switch düşürmüş adamım öyle düşün :D

PSP artık biraz daha niş kalıyor eskiden millet çocuğuna atari mantığında alıyordu fakat R36s ile işler çok değişti. Artık bilmeyen adam bunu alacağıma yarı fiyatına şunu alırım çocuk hevesini alır diyor. E bir yandan telefonlarda gelişti artık millet satın alacağına atıyor emülatörü takılıyor.

Direk koyulan fiyat olarak örneğini bulamazsın ama piyasaya bakma sen. Millet satamadığından uygun fiyatı yapıştırdığın gibi olur diyor. 7000'den 4000'e 2 oyunla beraber Switch düşürmüş adamım öyle düşün :D
Ben Mystic Silver PSP 3000'İ 4.500'den 2.499'a dusurmustum. Sonra 4.300'e satmistim. Her neyse bir daha PSP satmam umarim. Disarida, metrobus gibi yerlerde kullanmak icin bir cihaza ihtiyacim var. DS olsa bu fiyata DS alirdim. Fakat yok. PSP almak en mantiklisi sanirim su anki piyasada. Ayrica sana tesekkur etmek istiyorum. Her actigim konsol konusunda varsin. Tesekkur ederim ilgin icin.

Ben mystic Silver PSP 3000'i 4.500'den 2.499'a dusurmustum. Sonra 4.300'e satmistim. Her neyse bir daha PSP satmam umarim. Disarida, metrobus gibi yerlerde kullanmak icin bir cihaza ihtiyacım var. DS olsa bu fiyata DS alirdim. Fakat yok. PSP almak en mantiklisi sanirim su anki piyasada. Ayrica sana teşekkür etmek istiyorum. Her actigim konsol konusunda varsin. Teşekkür ederim ilgin icin.

Rica ederim. Bende PSP 2000 aldım işte geçen eleman bozuk sanıyordu 300'e geldi yani bu hayatta her şey mümkün. ROG Ally bana nasıl geldi sanıyorsun :D 400 TL'ye street alıp hatta nasıl Ark atarım diye sana yazmıştım ya onunla kafa kafaya takaslaya takaslaya 1-2 ayda en son garantili 2 TB Extreme modeliyle takaslamıştım onu da sonra zaten masaüstü Full set sistem ile takasladım :D biraz piyasada takılınca milletin boşluğunamı denk geliyorsun bilmem birden Gold çıkıyor.

PSP artık biraz daha niş kalıyor eskiden millet çocuğuna atari mantığında alıyordu fakat R36s ile işler çok değişti. Artık bilmeyen adam bunu alacağıma yarı fiyatına şunu alırım çocuk hevesini alır diyor. E bir yandan telefonlarda gelişti artık millet satın alacağına atıyor emülatörü takılıyor.
Bu da mantikli. Fakat R36S alacagima PSP alirim sahsen. Telefonda ise nedense PSP oyunlarini oynamaya calistigimda dandik bir oyun oynuyormusum gibi hissediyorum. Bana kendinden gamepad'li bir cihaz lazim. ROG Ally'in yanina bir arkadas almam gerekiyormus gibi hissediyorum.

Rica ederim. Bende PSP 2000 aldım işte geçen eleman bozuk sanıyordu 300'e geldi yani bu hayatta her şey mümkün. ROG Ally bana nasıl geldi sanıyorsun :D 400 TL'ye street alıp hatta nasıl Ark atarım diye sana yazmıştım ya onunla kafa kafaya takaslaya takaslaya 1-2 ayda en son garantili 2 TB Extreme modeliyle takaslamıştım onu da sonra zaten masaüstü Full set sistem ile takasladım :D biraz piyasada takılınca milletin boşluğunamı denk geliyorsun bilmem birden Gold çıkıyor.
Senden cok iyi tuccar olur. Bir dusun derim.

Bu da mantikli. Fakat R36s alacagima PSP alirim sahsen. Telefonda ise nedense PSP oyunlarini oynamaya calistigimda dandik bir oyun oynuyormusum gibi hissediyorum. Bana kendinden Gamepad'li bir cihaz lazim. ROG Ally'in yanina bir arkadas almam gerekiyormus gibi hissediyorum.

Edge bakabilirsin diyeceğimde o bir dünya para. Case mod yapabilirsin ben şu an zaten komponentci.net'ten parça siparişi verdim bir de Koçtaş'tan dremel 3000 satın aldım. Wii'u gamepadin kol kısımlarını kasasından ayırıp içine ESP32 C3 super mini takarak orijinal joystick ve tuşlarla joyconlar yapacağım daha sonra ana gövdeyi de telefonu oturtabileceğin ama sırıtmayacak (3D baskıyla özel borderlar ayarlayacağım) bir cihaz yapacağım. OLED ekran ve telefon SoC gibi artılarıyla çok mantıklı bir yöntem geldi aşırı masraflı da değil kol bataryalarıyla 1.000 TL'ye falan geliyor. Gameboy kasası falan da dolduranlar vardı.