Taşınma durumu çok sıkıntı değil hocam. Lite almak da güzel geliyor ama birkaç ay daha sabredip en iyisini almak gibi bir seçeneğim de var. Arada kaldım.

2 modelinin en iyisi için daha çok yıl var Nintendo standart modelin dibini sıyırmalı ilk. Eğer konfor ve yazılım istiyorsan Switch her zaman önde bana göre bu cihaz el konsolu kategorisindeyken ROG Ally el bilgisayarı kategorisinde bir cihaz. ROG Ally yüksek grafikli oyunlarda 2 saat falan gidiyor bu arada hadi zorlasan 3 saat. Switch Lite ise 6 saat civarı bir kullanım süresine sahip. Ayrıca ROG Ally'da bir tek ben mi yaşıyorum bilmem ama leş gibi bir uyku sistemi vardı cihazı uyutunca ya oyun çöküyordu ya da oyun kasmaya başlıyordu.

Ben ROG Ally kullanıyorum. Cipli Lite'dan gectim. Eger evde oynayacaksan cogunlukla ROG Ally daha mantikli.

Steam Deck mi ROG Ally mi hocam? ROG Ally kafama çok yattı şu anda. Çok da yakışıklı cihaz.

2 modelinin en iyisi için daha çok yıl var Nintendo standart modelin dibini sıyırmalı ilk. Eğer konfor ve yazılım istiyorsan Switch her zaman önde bu cihaz el konsolu kategorisindeyken ROG Ally el bilgisayarı kategorisinde bir cihaz. ROG Ally yüksek grafikli oyunlarda 2 saat falan gidiyor bu arada hadi zorlasan 3 saat. Switch Lite ise 6 saat civarı bir kullanım süresine sahip. Ayrıca ROG Ally'da bir tek ben mi yaşıyorum bilmem ama leş gibi bir uyku sistemi vardı cihazı uyutunca ya oyun çöküyordu ya da oyun kasmaya başlıyordu.

En iyisi diye bahsettiğim tek Switch 2 değil hocam ROG Ally veya Steam Deck gibi. Şarj da sorun degil sadece performansa bakıyorum. 2 saat te yeter bana. :D

Steam Deck mi ROG Ally mi hocam? ROG Ally kafama çok yattı şu anda. Çok da yakışıklı cihaz.

En iyisi diye bahsettiğim tek Switch 2 değil hocam ROG Ally veya Steam Deck gibi. Şarj da sorun degil sadece performansa bakıyorum. 2 saat te yeter bana. :D
Performansta ROG Ally. Konfor, optimizasyon ve batarya omru icin Deck.

İkisini kullanmis biri olarak soyluyorum.

Eger evde oynayacaksan cogunlukla ROG Ally daha mantikli.

Ya bu sorun işte mesela şimdi el cihazı ama evde kabloya takılı oynarsan ne anlamı kalıyor? Bu yüzden bu tarz cihazlar bence hala daha emekleme aşamasında. Evde zaten iyi bir sistemin varsa aç moonshine Switch Lite'ı bağla oyna.

Performansta ROG Ally ezici bir üstünlüğe sahip alabiliyorsan Extreme modelini bulup al. Ama yanına 65W bir powerbank almanı öneririm en azından ekran süren 2 katına çıkar. Ama bence şu an Lite alıp bu kategorinin gelişmesini beklemen daha mantıklı ileride çok daha iyi cihazlar çıkınca kafandan kaynar sular iner.

Ya bu sorun işte mesela ya şimdi el cihazı ama evde kabloya takılı oynarsan ne anlamı kalıyor? Bu yüzden daha emekleme aşamasında bence hala bu tarz cihazlar. Evde zaten iyi bir sistemin varsa aç moonshine Steam Lite'ı bağla oyna.

Performansta ROG Ally ezici bir üstünlüğe sahip alabiliyorsan Extreme modelini bulup al. Ama yanına 65W bir powerbank almanı öneririm en azından ekran süren 2 katına çıkar.
Ben emulasyonda kullaniyorum cihazi cogunlukla. Prize bagli degilim pek. Fakat yine de Lite'a gore kullanmasi yorucu. Ama bir o kadar da keyifli.

@erdym, simdi de benim bir sorum var. ROG Ally ile ilgili. Oyunu korsan oynasam performans kaybi yasar miyim? Meshur repack sitelerini kullaniyorum genelde.

Performansta ROG Ally. Konfor, optimizasyon ve batarya omru icin Deck.

İkisini kullanmis biri olarak soyluyorum.

ROG Ally alabilirim o halde, 22940 lira civarına bulabiliyorum Japonya'da.

Ya bu sorun işte mesela şimdi el cihazı ama evde kabloya takılı oynarsan ne anlamı kalıyor? Bu yüzden bu tarz cihazlar bence hala daha emekleme aşamasında. Evde zaten iyi bir sistemin varsa aç moonshine Switch Lite'ı bağla oyna.

Performansta ROG Ally ezici bir üstünlüğe sahip alabiliyorsan Extreme modelini bulup al. Ama yanına 65W bir powerbank almanı öneririm en azından ekran süren 2 katına çıkar. Ama bence şu an Lite alıp bu kategorinin gelişmesini beklemen daha mantıklı ileride çok daha iyi cihazlar çıkınca kafandan kaynar sular iner.

Hocam dediğinizi anlıyorum ama bu cihaza çok ısındım. Zaten oyun seanslarım çok uzun değil taş çatlasın 1-1.30 saattir. Sonra kapatır başka bir şeyle uğraşırım. Normal düz 512 GB-16 modeli 81000 yen vergi iadesiyle oda 23 bin lira civarı yapıyor sıfır şekilde, hem ASUS hem de Microsoft kendisi satıyor.

Ben emulasyonda kullanıyorum cihazi cogunlukla. Prize bagli degilim pek. Fakat yine de Lite'a gore kullanmasi yorucu. Ama bir o kadar da keyifli.

Emülasyon içinde adamakıllı yaptığımız şey Switch emülasyonu oluyor genelde alternatif exclusive adamakıllı olan konsol yok PS2 diyeceğim onunda neredeyse kütüphanesinin yarısının PC portu var. Switch'e alternatif olarak aldığın bir cihazda Switch emülasyonu da gereksiz geliyor şimdi. He tabii ki AAA oyunlarda oynayacaksan mantıklı ama bence bu cihaz daha çok laptop vari bir cihaz yani kurulu bir düzenin yoksa çok iyi gider mesela yurtta kalan kuzenim bununla benden alıp birkaç ay oynadı ve o kadar rahat takıldı ki eleman klavye mouse alıp CS bile girmiş :D

Hocam dediğinizi anlıyorum ama bu cihaza çok ısındım. Zaten oyun seanslarım çok uzun değil taş çatlasın 1-1.30 saattir. Sonra kapatır başka bir şeyle uğraşırım. Normal düz 512 GB-16 modeli 81000 yen vergi iadesiyle oda 23 bin lira civarı yapıyor sıfır şekilde, hem ASUS hem de Microsoft kendisi satıyor.
Bence ikinci el al. 5-6 bin TL kârin olur.

Alacaksan ilk model yerine ROG Xbox ally X modelini al bari şarj performansı Ally'in abisi olan X modeline denk. Ayrıca Z2 işlemciye sahip tabi ucuz değildir muhtemelen.