Oyunları 2.5 3 bin TL oyun alacağına 2.5'a çip takabiliyorsun öyle düşün :D. Lite modelleri şu an pazarlıkla 5 bin TL falan çipsiz.

İlk attıgım 5500e alınır mı? Cipsiz? Diğeri fiyatı abartmıs gibime geldi.

Ankara'da elden veya pg ile alabilecegim ilan varsa atabilir misiniz?

@Simon

Anladım, sağ ol. Çipsiz versiyonları sanırım daha pahalı Switch dünyası biraz pahalı geldi bana. Sahibinden'de PSP 3000 serisinin en ucuz ve her şeyi çalışanın fiyatı 4200TL. Sizce verilir mi? Şarjı ve orijinal Memory stickle beraber verecekmiş.

Bataryası yokmuş 4200 olanın. 4500e bataryalı buldum.

4500'den düşürmeyi dene gerekirse fiyatı öldür kurbanda inek almaya çalışan baban gibi teklif yap hiç utanma kabul ediyorlar genelde.
Arada fiyat farkı var ama cihazların grafik anlamında da absürt farkları var ayrıca çipli Lite demek PSP'de demek çünkü PSP oyunlarını daha yüksek grafiklerde rahatça oynatabilecek bir kapasitede.

5.5 olur lakin arkadaş 5.5 uygun olur kendisi demiş demek ki 5 deseniz de kabul eder.

Uygun fiyatlı alınabilir mi hocam bu, hiç bilgim yok Switch tarafında çok soru sordum kusura bakmayın.

Sorun değil. Switch Lite alınabilir bence çünkü bu fiyata alacağın telefonun Switch'i emüle etmesi imkansız üst düzey telefonlar bile zorlanıyor en azından bir bahanen olur. PSP'yi benim 3-4 yıl önceki kaçak Redmi bile açıyordu. Özellikle özel yapım oyunları tamamen bu cihazlara özel yapıldığından grafikleri çok hoş mesela Zelda ve Mario oyunları klasiklerdendir ayrıca Pokemon oynaması da çok keyifli.

Son düzenleyen: Moderatör:
F1 olmaması biraz üzdü ama çok sorun degil PC'de oynarim. FC 26 ve Rocket League beni tatmin eder zaten o konsolda. Kontrol etmem gereken bir şey var mı alirken?
Tuslar ve joystickler. Kasa kozmetigi. Panelin durumu kontrol edilmeli. Param Guvende ile alman daha mantikli olur cunku kontrol etmen icin yeterli zamanin oluyor.