20900 liraya buldum başka bir sitede.

O zaman X modeline bütçe kalırsa onu alacağım hocam.

Daha mantıklı şarj süresinde aşırı iyi bir geliştirme var he dersen powerbank taşımam sorun yaratmaz 2023 Extreme Modeli'yle hemen hemen aynıdır en azından bütçen daha iyi olur.

Bu arada bir tavsiyem daha olacak. Eger Japonya'dan getirebiliyorsan Nintendo 3DS bakabilirsin. Hayalimdeki konsol.

Konsol kategorisinde oldugu icin kisi basi 1 tane alabiliyorum diye biliyorum hocam. 3dsler de pahalıdır diye düşünüyorum eski çünkü.

Ally X bu arada 37 bin lira. 17 bin farka değer mi?

Konsol kategorisinde oldugu icin kisi basi 1 tane alabiliyorum diye biliyorum hocam. 3dsler de pahalıdır diye düşünüyorum eski çünkü.

Sınırı olmamalı veya dümdüz geçsen sorun çıkarmıyorlar ben arkadaşıma 2 tane anbernic ürünleri getirtmiştim satmak için.

Fazla pahali gibi. Bence degmez. En buyuk artisi batarya. Onun disinda benzer cihazlar.

Değmez niş kalıyor biraz. He bu arada alabiliyorsan hazır gitmişken kutulu PS Vita falan da al arkadaş bizim 4'e aldı 8'e sattı parasını çıkarırsın cihazın :D

Tek bir üründe 2 tane getirtemiyorduk diye biliyorum hocam, kardeşim giderdi gümrükten geçirmiyolarmış.

Aynı ürün değil zaten benim arkadaş koleksiyon ayağına deli gibi ürün geçirmişliği oldu.

Değmez niş kalıyor biraz. He bu arada alabiliyorsan hazır gitmişken kutulu PS Vita falan da al arkadaş bizim 4'e aldı 8'e sattı parasını çıkarırsın cihazın :D
Fazla pahali gibi. Bence degmez. En buyuk artisi batarya. Onun disinda benzer cihazlar.
İkinci el mi bilmilyorum ama 30000 liraya var ally X. CPU Z1 Extreme yazıyor. Yanlış mı yazılmış yoksa böyle işlemcisi eski yeni versiyonları mı var?