Yazıyı dikkatli okur musunuz?
Şu fiyatta alınır gibi şeyler söyledim. O kadar açıklama yaptık okuyun okuyun. Çok uzunda değil.
Ayrıca POCO F8 Pro berbat bir cihaz.

POCO'lar iyi değiller. İstediğiniz gibi linçleyebilirsiniz.

POCO kötü diyorsunuz ama General Mobile öneriyorsunuz POCO'nun general mobilen kaliteli olduğu kesin zaten onu beğenmiyorsanız aynı paraya S25 FE ya da Xiaomi 15t bulunuyor :facepalm:

POCO kötü diyorsunuz ama General Mobile öneriyorsunuz POCO'nun general mobilen kaliteli olduğu kesin zaten onu beğenmiyorsanız aynı paraya S25 FE ya da Xiaomi 15t bulunuyor :facepalm:

POCO'nun yazılımı biliyor musun sen? Ayrıca GM bildiğimiz coosea gibi yerlerden alıp satıyor. Çoğu marka sadece kendi cihazlarını üretiyor.GM ise coosea nın cihazlarını alıyor.
30k ya S25 FE ve mi 15tden daha iyi kameraya sahip. Geri kalan özellikleri ise denk. Daha kötü kameralı cihaz neden alayım?

Hocam, bütçeye göre yaparsan daha güzel olur, bir sonraki rehberde. Eline sağlık.

Neredeyse her bütçeden cihaz var zaten rehberde. Yine de teşekkürler.

Devlet indirimiyle 9500 lira altına bilgisayarı çoktaaan geçtik artık, telefon bile saçma. "Okumaya niyetin olsun ama teknolojiyle pek aran olmasın" demenin küstah yolu sanırım, alo dese yeter nasıl olsa...
Grev falan mı yapsam xd

2026 yılında alınabilinir telefonlar;
Not: Sadece fiyatına göre değerlendirmiyorum.Şu fiyatında alınır diye belirteceğim.

(5 Mayıs 2026 tarihindeki fiyatlara göre hazırlanmıştır.)

Samsung Galaxy A57​

Eki Görüntüle 246532

Moduler olması, tamir edilebilinirliğin kolay olması sebebiyle sevmeye başladığım telefonlardan biri.

Eğer fiyatı 256 GB 27 bin TL 128 GB 24 bin TL'ye düşerse alınabilinir. Çünkü güncel (28-30 bin TL) fiyatına daha iyi seçenekler mevcut.

Oppo Reno 14​

Eki Görüntüle 246533

8350 çip, iyi donanım, ColorOS desteği ve iyi batarya gibi özellikleriyle 30 bin TL'ye alınabilinecek en iyi cihazlardan biri.
Şu anki fiyatı oldukça iyi, Oppo'nun nadir iyi fiyata sattığı cihaz.

Nothing Phone 3​

Eki Görüntüle 246534

Bulunmuş olduğu fiyata (35 bin TL) kamera, işlemci, malzeme ve ekran oldukça başarılı. Ayrıca Türkiye'de nadir gördüğümüz AOSP yazılımına sahip.

Ancak, bazıları ısınma sorunu olduğunu söylesede bu konuyu daha detaylı araştırmak lazım. Ben uzun süredir böyle bir sorununu duymamıştım.

Apple iPhone 17​

Eki Görüntüle 246535

Apple tarafında şu an en mantıklı cihazlardan biri. Kamera Pro düzeyinde olmasına gerek yoksa çip harici geri kalan her şeyi birebir aynı kalıyor + daha uyguna. iPhone cihaz düşünenler bu cihaza yönelmesini öneririm.

General Mobile GM Fenix 2 Pro​

Eki Görüntüle 246536

Evet tabii ki "Fason marka" dediğimiz markalardan biri GM. Ancak bu cihazın fiyatı 30-33 bin TL seviyelerine düştüğünde kesinlikle değecektir. Kamerası donanımı vs 33 bin TL için bile gayet iyi. Cihazda çinlilerin kendi AOSP arayüzü bulunuyor. Bu da o kadar kötü arayüze sahip olmadığını gösteriyor. Fiyatı düşerse kesinlikle bakılacak cihazlardan biri.

CMF Phone 1​

Eki Görüntüle 246540

Ülkemizde üretilen tek nothing cihaz. Fiyatı 9.500 TL'ye düşse bile güncel (11-13 bin TL) fiyatı hâla daha iyi. Bu fiyatlara başka donanım bulamazsınız üstelik AOSP.
@ErlikÇağlar memnun 😉

Vivo X200 FE​

Eki Görüntüle 246541

Bariz fiyatında alabileceğiniz en iyi kompakt cihaz. Bu boyuta rağmen çok iyi bir batarya ile geliyor. 48 bin TL gibi bir fiyata bile alınır.

Nubia RedMagic 11 Pro​

Eki Görüntüle 246550

Tam saf oyuncu telefonu. Sadece işlemcisi ile öne çıkmıyor. Batarya, ekran ve soğutma sistemiyle de öne çıkan bir model. Eğer telefonda oyun oynamayı çok seviyorsanız ilgilenebilirsiniz.

Samsung Galaxy A27​

Eki Görüntüle 246555

Fiyatı 16 bin TL olduğu sürece alınabilinir model olacak. Kendisi fakir a36.özellikle A36'nın fiyatlarının pahalanacağı dönemde bu telefon 16k ya çok güzel bir alternatif olacak.

Ekstra: Şu telefonu kesinlikle almayın!​

Linke girip fiyatına ve donanıma baktığınızda beni çok iyi anlayacaksınız.

Rehber bu kadardı. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
20-25 arasında A56 akar mı?
ya da 17ye 2.el S23FE üzer mi?

20-25 arasında A56 akar mı?
Ya da 17ye 2.el S23 FE üzer mi?

S23 FE üzer. A56 alın. Hatta eğer telefoncular kapalı kutu A57'yi iyi fiyata sattıkları oluyor. Bir araştırın derim. Belki A56 fiyatına A57 alırsınız.
Ek öneri bahsetmediğim için pişman oldum Nothing Phone 3a olur.

Son düzenleme:
S23 FE üzer. A56 alın. Hatta eğer telefoncular kapalı kutu A57'yi iyi fiyata sattıkları oluyor. Bir araştırın derim. Belki A56 fiyatına A57 alırsınız.
Ek öneri bahsetmediğim için pişman oldum nothing Phone 3A olur.

Maşalah S25 FE beğenmeyip A56'yı önermek ayrı bir kafaymış S25 FE şimdiden bütün a serilerini 2-3 defa katlıyacak bir cihaz hem merak ediyorum s serisi varken A57-A56 nasıl öneriyorsunyz yani bunu önerirken argümanız ne acaba ya da direk cevaba gelirsek argümanız yok direk boşa salıyorsunuz.

Maşalah S25 FE beğenmeyip A56'yı önermek ayrı bir kafaymış S25 FE şimdiden bütün a serilerini 2-3 defa katlıyacak bir cihaz hem merak ediyorum s serisi varken A57-A56 nasıl öneriyorsunyz yani bunu önerirken argümanız ne acaba ya da direk cevaba gelirsek argümanız yok direk boşa salıyorsunuz.

S25 FE 20-25k mı birader 🤣🤣