En başta A57'yi övüyordununuz şimdi sunucak argüman bulamiyinca fiyattan salıyorsunuz sizin de bu kadar kıvırtmanız ayrı bir komik açıkçası ayrıca A57 28.000 TL veren her türlü S25 FE ye 32.000 TL verir burada yazıyorsanız bari düzgün bir argüman sununda kendinizi rezil etmeyin bir zahmet ;)

En başta A57'yi övüyordununuz şimdi sunucak argüman bulamiyinca fiyattan salıyorsunuz sizin de bu kadar kıvırtmanız ayrı bir komik açıkçası ayrıca A57 28.000 TL veren her türlü S25 FE ye 32.000 TL verir burada yazıyorsanız bari düzgün bir argüman sununda kendinizi rezil etmeyin bir zahmet ;)

Kral senin okuma yazman var değil mi? Adama telefoncular uyguna kapalı kutu A57 sattığı oluyor yazmısım istiyorsan bak.
A57'yi A56 fiyatına yakın bile alabilir. Yoksa onu ver şunu al diyerek bu iş uzar.

Maşalah S25 FE beğenmeyip A56'yı önermek ayrı bir kafaymış S25 FE şimdiden bütün a serilerini 2-3 defa katlıyacak bir cihaz hem merak ediyorum s serisi varken A57-A56 nasıl öneriyorsunyz yani bunu önerirken argümanız ne acaba ya da direk cevaba gelirsek argümanız yok direk boşa salıyorsunuz.
Sormuş olduğum soruya nazaran sizin de fikirlerinizi öğrenmek isterim.

Sormuş olduğum soruya nazaran sizin de fikirlerinizi öğrenmek isterim.

Sizinle boşuna tartışmiyacağım forumdada insanların bu kadar cahil olması şaşırtıyor açıkçası sizin gibi insanlarla zaman kaybedemem gidin istediğiniz cihazı diğer insanlara önerin ayrıca istediğiniz kadar yazın geri dönüş yapmayacağım.

Sizinle boşuna tartışmiyacağım forumdada insanların bu kadar cahil olması şaşırtıyor açıkçası sizin gibi insanlarla zaman kaybedemem gidin istediğiniz cihazı diğer insanlara önerin ayrıca istediğiniz kadar yazın geri dönüş yapmayacağım.
Benimle niye tartışacaksın onu anlamadım :D Tartışacak bilgim olsa zaten öneri istemem. Senin de fikrini sordum??

Şu foruma üye oldum olalı her telefon önerisinde güncellemeden cihazlar yerden yere vuruldu. Günün sonunda 2 yıl sonra güncelleme almayacak GM telefon öneriliyor.

Geçen sene Honor 400 Pro güncelleme ömrü az diye gömülüyordu mesela. Ha 2-3 ay önce de fiyatı 33-35 filandı. O dönem o cihaz alınmaz ama bu dönemde GM telefon alınır.

GM telefona 33 vereceğime ki verilmez giderim kaçak Xiaomi tercih ederim daha iyi. İkisi de mantıken aynı statüde. Muhatap yok.

Ya her şeyi geçtim cihazın içinde MTK 8350 var ve 38 bin tl. 33'e düşse bile mantıklı değil. Al NP3 daha iyi. Kafadan cihazın listede hakkı yok.

Şu foruma üye oldum olalı her telefon önerisinde güncellemeden cihazlar yerden yere vuruldu. Günün sonunda 2 yıl sonra güncelleme almayacak GM telefon öneriliyor.

Geçen sene Honor 400 Pro güncelleme ömrü az diye gömülüyordu mesela. Ha 2-3 ay önce de fiyatı 33-35 filandı. O dönem o cihaz alınmaz ama bu dönemde GM telefon alınır.

GM telefona 33 vereceğime ki verilmez giderim kaçak Xiaomi tercih ederim daha iyi. İkisi de mantıken aynı statüde. Muhatap yok.

Kral ne zaman güncelleme ömrü az diye cihaz gömmüşüm? Gömenler oldu tabii ama bu Android. Tek OS güncellemesi almasa bile 6 sene gidiyor.
Bu arada kendisi aynı cihaz 3 yıl Update alacak. GM'in vermeside bekleniyor.
Ayrıca senin tercihin. GM cihazlara karşı önyargın olabilir ancak sağlanan donanım 30k seviyelerinde oldukça iyi (özellikle kamera) muhatap yok vs demen de garip.

Ya her şeyi geçtim cihazın içinde MTK 8350 var ve 38 bin TL. 33'e düşse bile mantıklı değil. Al NP3 daha iyi. Kafadan cihazın listede hakkı yok.

Ana kamera olarak NP3'ten daha iyi. Çip konusunda zaten 8350 bu fiyata gayet kabul edilebilinir seviyede. Oppo Reno 14 ile aynı çipi kullanıyor işte.

@Astro.PR, üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim. Hoş bir yaklaşım değil, kimseye cahil deme hakkınız elinizde bulunmuyor.

Ya her şeyi geçtim cihazın içinde MTK 8350 var ve 38 bin tl. 33'e düşse bile mantıklı değil. Al NP3 daha iyi. Kafadan cihazın listede hakkı yok.

Kesinlikle, ben de GM hariç hepsine katılıyorum.