Bütçe
20000

Antibiyotik

Uzman
Merhaba, artık modası geçemeyen bu yıl hem ucuz, hem performans açısından iyi hangi konsol vardır?

Aklımda Xbox Series S var.
PS4 Pro düşündüm ama sanırım geçecek o da.

İlk konsolum olacak, ne almalıyım?
Not: 2. el.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya da böyle ASUS ROG Ally Nintendo Switch gibi küçük elde oynanabilecek ne önerirsiniz?

PS5. cunku GTA VI'ye sahip olabileceksin. Series S'de olur ama yine de PS5 en iyi seceneklerden biri. Fat kasalar daha ucuz.

Hocam sürekli yurt dışı garantili var ve TR garantili almak istediğimde 25 k fiyattan başlıyor.

Ya da böyle ASUS ROG Ally Nintendo Switch gibi küçük elde oynanabilecek ne önerirsiniz?

Hocam sürekli yurt dışı garantili var ve TR garantili almak istediğimde 25 k fiyattan başlıyor.
TR garantili kazik fiyat cekiyorlar maalesef. Yurt disi almani oneririm. Oyle kolay bozulacak bir alet degil zaten.

Ne beklediğinize bağlı. Xbox Game Pass alıp Series S ile GTA VI'yı da oynayabilirsiniz. PS5 çok da mantıklı değil bence. Exclusive olayı çok kalmadı, bir de oyun fiyatları aşırı pahalılaştı.

Ne beklediğinize bağlı. Xbox Game Pass alıp Series S ile GTA VI'yı da oynayabilirsiniz. PS5 çok da mantıklı değil bence. Exclusive olayı çok kalmadı, bir de oyun fiyatları aşırı pahalılaştı.

Haklısınız hocam yani benim TV 1080p destekliyor 1080p 60 FPS oynayabileceğim Xbox önerir misiniz?

Şimdi size soruyorum.
TR garantili Xbox Series S mi PlayStation 5 mi yurt dışı?

Son düzenleme:
Haklısınız hocam yani benim TV 1080p destekliyor 1080p 60 FPS oynayabileceğim Xbox önerir misiniz?

Şimdi size soruyorum.
TR garantili Xbox Series S mi PlayStation 5 mi yurt dışı?
Eger ekonomik durumun oyun fiyatlariyla cebellesebilecekse PS5. Fakat ekonomik, ogrenci isi olsun diyorsan o zaman XSS.