Detaylar
Kim cevapladı?kubatotuzsubat111 43
Başarılı
Sağ ol Kubat hocam. Biraz da satıcının puanına, ürününe vb. detaylı bakmak gerekiyor o zaman. Sağ olasın.
Biraz öyle hocam sende sağ ol.
Hocam peki sistemin detayları nasıl işliyor bu durumda? Alıcı ürünü almadan önce mi ücreti ödüyor? Ücreti ödedikten sonraki aşamada neler oluyor? Bilginiz varsa daha paylaşabilir misiniz?Daha önce iki kez bilgisayar parçasını Param Güvende yöntemi ile satmıştım, Allah'a şükür bir sorun yaşamadım.
kubatotuzsubat111 43
Başarılı
Hocam peki sistemin detayları nasıl işliyor bu durumda? Alıcı ürünü almadan önce mi ücreti ödüyor? Ücreti ödedikten sonraki aşamada neler oluyor? Bilginiz varsa daha paylaşabilir misiniz?
Hocam benim bildiğim şöyle. Alıcı ürünü aldıktan sonra para havuza geliyor satıcı 3 iş günü içerisinde ürünü PTT ya da yurtiçine kargoyu sistemdeki kod ile veriyor sonrasında alıcıya mesaj gelir kargoyu takip edebiliyor zaten ürün alıcıya ulaştıktan sonra alıcı siparişi onaylarsa para satıcıya ulaşıyor. İade hakkıda var tabii. Koşulsuz iade hakkı durumu riskli yapıyor ama.
Uzun zaman oldu ama alıcı ürününüzü alınca sistemde seçim yaptığınız kargo firmasına iletmeniz üzere size bir kod veriliyor. Benim karşıma bir keresinde iki tane kargo firması çıkmıştı. Biri PTT diğeri de Yurtiçi Kargo. O kodu ürünle birlikte kargo şubesine teslim ettiğinizde gönderim işleri başlıyor.Hocam peki sistemin detayları nasıl işliyor bu durumda? Alıcı ürünü almadan önce mi ücreti ödüyor? Ücreti ödedikten sonraki aşamada neler oluyor? Bilginiz varsa daha paylaşabilir misiniz?
Ücretin hesaba geçme sürecini hatırlamıyorum. Alıcı onay verince mi geçiyordu yoksa teslim alınca mı emin değilim.