2027'ye girerken Steam Deck OLED alınır mı?

Boşuna toksiklik yapıyorsun. Tableti önermedim zaten. Bunu alacağına daha iyi bir android tablet alsın dedim.
Aynen ben toksiklik yapiyorum. Dokunmatik kontrollerden yakinan birine Android tablet alsin diyerek bastan savma oneri yapmiyorum en azindan. Onermis oldugum cihazin batarya omru Nintendo Switch'den bile daha ustun. Konsol onerisi konusunda tablet onermen tipki "PS5 mi Xbox Series X mi?" konusuna "PC topla o paraya" diyen kullanicilara benziyor.

Tablet önermedim. Senin önerinin tabletten farksız olduğunu belirttim. Okuma yazma öğrenimi önemli tabi.

Android tabletle Steam Deck ne alaka, ikisi farklı sistem, farklı oyunlar. Daha neler okuyacağız, kim bilir.

Tablet önermedim. Senin önerinin tabletten farksız olduğunu belirttim. Okuma yazma öğrenimi önemli tabi.
O onerdigim cihaz hakkinda en ufak bir fikrin yok. Hala tablet diyor. Retro handheld diye geciyor bu cihazlar. Belirli bir kitleye hitap ediyor. Kafani cok yormayip Witcher oynamaya devam edebilirsin. Sadece dostane bir tavsiye.

Steam Deck o dediklerini fazlasıyla yapıyor alabilirsin.
kendim kullanmıyorum atıl duruyor ama zamanında yüklemiştim mis gibi emu cihazı

Steam Deck o dediklerini fazlasıyla yapıyor alabilirsin.
kendim kullanmıyorum atıl duruyor ama zamanında yüklemiştim mis gibi emu cihazı
Eki Görüntüle 282449Eki Görüntüle 282451
Bende de vardi sattim. Kesinlikle Windows handheld'lerden daha iyi. Ancak konu sahibi icin fazla bence. Maksimum GC ve PS2 donemine kadar oynanacak. Bir de dusuk sistem gereksinimli Steam oyunlari. Bir Retroid Pocket 5 bu isi iyi yapar.

Bende de vardi sattim. Kesinlikle Windows Handheld'lerden daha iyi. Ancak konu sahibi icin fazla bence. Maksimum gc ve PS2 donemine kadar oynanacak. Bir de dusuk sistem gereksinimli Steam oyunlari. Bir Retroid pocket 5 bu isi iyi yapar.

O cihaz hakkında bilgim yok ama karşılıyorsa alınabilir tabii.

Açıkçası ben de bu durumda 2 seçenek arasında kalsam tablet derdim. Sebebi ise ülkemizde Anbernic gibi cihazların aşırı pahalı olması; üstelik güçlü emülasyonlarda Nintendo Switch gibi uzun ömürlü bir cihaz olmaktan çıkıyorlar. Tablette ise hem yüksek batarya hem de pazarın genişliğinden dolayı çok daha iyi çipli modellere yönelebilirsin.

Mesela bir örnek vereyim: Retroid Pocket 5, ülkemizde sıfır olarak 20 bin TL civarı. Karşılığında aldığın cihaz ise gamepad'i olan ekranlı bir Android cihaz aslında. Sana verdiği şey ise 128 GB depolama ile artık eski sayılabilecek Snapdragon 865 işlemci. Şimdi de tablet tarafına bakalım; özellikle oyun öncelikli bir tablet bakacak olsaydık ben Nubia derdim. O yüzden https://www.hepsiburada.com/nubia-p...4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey&mwebtoapp=1bu modeli, yani Nubia Pad Pro'yu öneririm. Gördüğün gibi cihaz 18 bin TL ve verdiği şeyler ise 256 GB depolama ile Snapdragon 8 Gen 3; yani epey bir nesil farkı atıyorsun. Kalan 2 bin TL ile de GameSir X5 Lite alıp takarsan tamamen konsol deneyimi sunacaktır; üstelik yaklaşık 2 katı olan bataryası ve yeni nesil işlemci üretimi teknolojisi sayesinde epey yüksek bir batarya ömrü de sunacak. He, diyebilirsin aktif soğutma var; lakin şunu da göz önünde bulundurmak gerekir ki Nubia işlemciyi tamamen temas edecek şekilde yerleştiriyor ve bu kadar geniş bir kasa da throttle'a düşmek doğal olarak zor. Ki düşse bile 865'e yine fark atacağı da bir gerçek.

Ülkemizde açıkça alınmayacak cihazlar sebebi ise tamamen fiyatlandırma. Lakin sonuca gelirsek, 2 cihaz da Android kullanıyorsa ben performanslı olandan yanayım.

Gelelim bu konuya; öncelikle Deck 2'ye hiç heveslenme. Bizim ülkemize zaten resmi bir yolla girmiyor; haliyle karaborsa'da absürt fiyatlara görmemiz çok beklenmedik bir şey değil. Aynısı Switch 2'de de yaşandı. Eğer illa Linux deneyimi yaşayacağım diyorsan, şu an en mantıklı yol Steam Deck veya ROG Ally lakin 2. el almak zaten adamakıllı sıfırı kalmadı. Bazzite konusunda için rahat olabilir; çoğu el konsolunda halihazırda denenmiş ve performansı iyi durumda.

He, alternatif bir seçenek; eğer oyun değil de deneysel takılacağım dersen Switch'e çip taktırıp depolamayı bölerek ekstra Linux kurabiliyorsun. Oyunlarını Switch'in kendi OS'u Horizon'dan, merak ettiğin şeyleri ise Linux'tan deneyimleyebilirsin.

Son düzenleme:
O cihaz hakkında bilgim yok ama karşılıyorsa alınabilir tabii.
İlgisini çekenler için paylaşayım bir inceleme.

Bu düşünceye göre sadece gamepad alıp iPad'e bağlamak daha mantıklı değil mi? Russ'tan bir video daha. Açıkçası elimde iPad olsa asla nubia tablete para gömmezdim. E-waste tamamen.

Android tabletle Steam Deck ne alaka, ikisi farklı sistem, farklı oyunlar. Daha neler okuyacağız, kim bilir.

Ona bakılırsa Retroid ile Steam Deck'de ne alaka yani sonuç olarak 2 cihaz da Android kullanıyor. Hibrit sistemli olan cihazlar gibi olsa anlarım lakin bu durumda avantajı fazla kalmıyor hatta aynı fiyata alınan tablette X86 emülasyonu da fark atacağını varsayarsak tablet bu konuda daha avantajlı. Yani farklı oyunlar tezi de çürüyor.

Bu düşünceye göre sadece gamepad alıp IPad'e bağlamak daha mantıklı değil mi? Russ'tan bir video daha. Açıkçası elimde iPad olsa asla nubia tablete para gömmezdim. E-waste tamamen.

Emülasyon ise Apple ürünlerini önermem. Snapdragon her konu da daha avantajlı üstelik fiyatlandırma da oldukça uygun ki emülasyon seçeneklerin de de yine fark atıyor. Nubia tablete açıkçası e-waste demem şu an alternatif fiyatlarda ki cihazların işlemcileri çok da iyi diyemeyiz nubia bu konuda oldukça iyi bir işlemciyle geliyor. Dediğim gibi Apple çipleri çoğu durumda şahane lakin iş emülasyona gelince Snapdragon'u geçecek firma olmayabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…