Açıkçası bende bu durumda 2 seçenek arasında kalsam tablet derdim. Sebebi ise ülkemizde Anbernic gibi cihazların aşırı pahalı olması üstelik güçlü emülasyonlarda Nintendo Switch gibi uzun ömürlü bir cihaz olmaktan çıkıyorlar. Tablette ise hem yüksek batarya hem de pazarın genişliğinden dolayı çok daha iyi çipli modellere yönelebilirsin.
Mesela bir örnek vereyim Retroid pocket 5 ülkemizde sıfır olarak 20 bin TL civarı. Karşılığında aldığın cihaz ise gamepadi olan ekranlı bir Android cihaz aslında. Sana verdiği şey ise 128 GB depolama ile artık eski sayılabilecek Snapdragon 865 işlemci. Şimdi de tablet tarafına bakalım özellikle oyun öncelikli bir tablet bakacak olsaydık ben nubia derdim o yüzden
https://www.hepsiburada.com/nubia-p...4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey&mwebtoapp=1 bu modeli nubia pad Pro öneririm gördüğün gibi cihaz 18 bin TL ve verdiği şeyler ise 256 GB depolama ile Snapdragon 8 gen 3 yani epey bir nesil farkı atıyorsun kalan 2 bin TL ile de GameSir X5 Lite alıp takarsan tamamen konsol deneyimi sunacaktır üstelik yaklaşık 2 katı olan bataryası ve yeni nesil işlemci üretimi teknolojisi sayesinde epey yüksek bir batarya ömrü de sunacak. He diyebilirsin aktif soğutma var lakin şunu da göz önünde bulundurmak gerekir ki nubia işlemciyi tamamen temas edecek şekilde yerleştiriyor ve bu kadar geniş bir kasa da Throttle'a düşmek doğal olarak zor ki düşse bile 865'e yine fark atacağı da bir gerçek.
Ülkemiz de açıkca alınmayacak cihazlar sebep ise tamamen fiyatlandırma. Lakin sonuca gelirsek 2 cihaz da android kullanıyorsa ben performanslı olandan yanayım.