Konu açıldığında 20k'ydı şimdi 23K olmuş benim hatam demek çok mu zor kardeşim? Sistemi zaten ben paylaştım forumda fiyatını da biliyorum ilk çıktığı zamanki. Neyse uzatmayacağım tartışmayı. İyi sosyaller dilerim.

E tamam 23.000 TL oluyordu o zaman geliştirmelerle. Neyse iyi sosyaller.

Farkettiysen sistemin normal hali öyle değil. O şekilde özelleştireyim demiş konu sahibi. Fiyat 25.141 TL oluyor.
Hayır o şekilde özelleştirince fiyatı 23bin oluyor
Farkettiysen sistemin normal hali öyle değil. O şekilde özelleştireyim demiş konu sahibi. Fiyat 25.141 Tl oluyor.
Ben de şu an fark ettim hocam. Ben atarken 20ydi düz eklemeli 23k oluyordu :'(

@Tetr4Cub3, https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060ti-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html

Bu sistemi alın hocam 25.000 kalan paraya da monitör alırsınız.

7700 xt 4060 ti'dan kas gücü ve VRAM olarak biraz daha avantajlı ancak sırf bu sebepler yüzünden bunu almayın ucuz etin yahnisi yenmez.
Bu varken asla alınmaz.

@Tetr4Cub3, https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060ti-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html

Bu sistemi alın hocam 25.000 kalan paraya da monitör alırsınız.

7700 xt 4060 ti'dan kas gücü ve VRAM olarak biraz daha avantajlı ancak sırf bu sebepler yüzünden bunu almayın ucuz etin yahnisi yenmez.
Sistem güzel duruyor hocam. bu fiyatlara çıkabilirsem eğer alınabilir bence de. 16ram bana az geldi açıkçası. İleriki yıllarda 32ye yükseltmek için anakartı 4 slotlu seçeyim dedim ama öyle bir seçenek de yokmuş. Bu konuda ne düşünüyorsunuz.

RX 7700Xt'li sistemin gücü de çok cezbedici ama --belki benim cahilliğim- benim içim hala amd kartlara ısınamadı.

Sistem güzel duruyor hocam. bu fiyatlara çıkabilirsem eğer alınabilir bence de. 16ram bana az geldi açıkçası. İleriki yıllarda 32ye yükseltmek için anakartı 4 slotlu seçeyim dedim ama öyle bir seçenek de yokmuş. Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Elbette 4 slot 2 slottan daha iyi olur ancak sadece slot sayısı için yüksek bir anakart almaya gerek yok. 32 yapacağınız zaman elinizdeki ramleri satarsınız. Gider 32 yaparsınız.
RX 7700Xt'li sistemin gücü de çok cezbedici ama --belki benim cahilliğim- benim içim hala amd kartlara ısınamadı.
Zaten ben söyledim rx 7700 XT rtx 4060 ti'dan kas gücü olarak daha güçlü ve 12 VRAM var. Mantıken gidip 7700 xt alınmalı diye düşünüyor insan.

Ancak ucuz etin yahnisi yenmez bunu yaz ayımın mahvolması ile anladım.

Ucuza kaçıp 4060 almak yerine 2. 6700 xt almıştım. Stutter olayı yüzünden oynadığım tüm oyunları ağzımdan burnumdan getirdi. Sahibine söyledim yeni kart verdi onda da olunca iade ettim.

Sonra gidip sıfıra 6700 10 GB olanı aldım. Servise yolladım iade çıktı ama yaz ayım çöp oldu. Bulaşmayın az biraz kas gücü ve VRAM için.

Eğer görürlerse yaşadıkları sıkıntıları söylesinler sana @Caner Uncu @Rifle

Elbette 4 slot 2 slottan daha iyi olur ancak sadece slot sayısı için yüksek bir anakart almaya gerek yok. 32 yapacağınız zaman elinizdeki RAM'leri satarsınız. Gider 32 yaparsınız.

Zaten ben söyledim RX 7700 XT RTX 4060 Ti'dan kas gücü olarak daha güçlü ve 12 VRAM var. Mantıken gidip 7700 XT alınmalı diye düşünüyor insan.

Ancak ucuz etin yahnisi yenmez bunu yaz ayımın mahvolması ile anladım.

Ucuza kaçıp 4060 almak yerine 2. 6700 XT almıştım. Stutter olayı yüzünden oynadığım tüm oyunları ağzımdan burnumdan getirdi. Sahibine söyledim yeni kart verdi onda da olunca iade ettim.

Sonra gidip sıfıra 6700 10 GB olanı aldım. Servise yolladım iade çıktı ama yaz ayım çöp oldu. Bulaşmayın az biraz kas gücü ve VRAM için.

Eğer görürlerse yaşadıkları sıkıntıları söylesinler sana @Caner Uncu @Rifle

Hayatımın en kötü anılarından biriydi, Micro stutter sorunu, Valorant da CS de her oyun da olmaya başladı, hikayeli oyunları demiyorum FPS droplar ile en son göbek atıyorduk, RTX 4070 alınca neyse ki düzeldi, tüm ayarları yapmama rağmen düzelmedi. RTX 4070'e geçince ferahladım. Sizin bileceğiniz iş alırsanız bu durumu yaşama olasılığınız NVIDIA'dan daha yüksek.