Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ben syntystoredan satın aldım.Hocam bu oyun assetlerini nereden satın alıyorsunuz? Ben de kendi çapımda oyun yapmak istiyorum da.
syntystore.com
-Özel iletişim adresi moderatör tarafından kaldırıldı.-Çekilişi kazanan arkadaşlar:
@Physic , @Chef
Yedek talihliler:
@dewberry , @Livo
Kazanan arkadaşlar tarafımla iletişime geçmek için yarın akşam 21:00'a kadar E-Posta, Discord vb. herhangi bir iletişim adresi bırakabilir. Aksi takdirde ödül, yedek talihlilere verilir.
Eki Görüntüle 36539
-Özel iletişim adresi moderatör tarafından kaldırıldı.-
Ulaşım sağlayamazsanız yedek mail adresimi de verebilirim.
Oha kazanmisim.Çekilişi kazanan arkadaşlar:
@Physic , @Chef
Yedek talihliler:
@dewberry , @Livo
Kazanan arkadaşlar tarafımla iletişime geçmek için yarın akşam 21:00'a kadar E-Posta, Discord vb. herhangi bir iletişim adresi bırakabilir. Aksi takdirde ödül, yedek talihlilere verilir.
Eki Görüntüle 36539
Çekilişi kazanan arkadaşlar:
@Physic, @Chef
Yedek talihliler:
@dewberry, @Livo
Eki Görüntüle 36539
Çekilişi kazanan arkadaşlar:
@Physic, @Chef
Yedek talihliler:
@dewberry, @Livo
Kazanan arkadaşlar tarafımla iletişime geçmek için yarın akşam 21:00'a kadar e-posta, Discord vb. herhangi bir iletişim adresi bırakabilir. Aksi takdirde ödül, yedek talihlilere verilir.
Eki Görüntüle 36539
Merhaba, arkadaş ekleyemiyorum.-Özel iletişim adresi moderatör tarafından kaldırıldı.-