Detaylar
Kim cevapladı?Normalde bunu oturmuş kabul ederdim ama etmeyeceğim çünkü düzgün iş yapmamışsın! Anakartın altındaki yükseltme vidası nerede? Yamuk yumuk iş yapıyorsun! O destek olmadan anakarta 24 PIN noktasından baskı uygularsan anakarta zarar verebilirsin. Daha baştan faul.
Hocam maşallah gözler şahinNormalde bunu oturmuş kabul ederdim ama etmeyeceğim çünkü düzgün iş yapmamışsın! Anakartın altındaki yükseltme vidası nerede? Yamuk yumuk iş yapıyorsun! O destek olmadan anakarta 24 PIN noktasından baskı uygularsan anakarta zarar verebilirsin. Daha baştan faul.

Abi kusura bakma ama yükseltme vidası çıkmadı. Eski anakart kutusunda da yok yenisinde de. O kısım boş kaldı forumdan baktım kasaya temas etmediği sürece sıkıntı olmuyor yazmış çoğu kişi. Ama ileride halledeceğim onu da.Normalde bunu oturmuş kabul ederdim ama etmeyeceğim çünkü düzgün iş yapmamışsın! Anakartın altındaki yükseltme vidası nerede? Yamuk yumuk iş yapıyorsun! O destek olmadan anakarta 24 PIN noktasından baskı uygularsan anakarta zarar verebilirsin. Daha baştan faul.
Peki @Recep Baltaş hocam elimden yükseltme konusunda bir şey gelmiyorsa bu şekilde kullanabilir miyim?
Astrea Virgo
Yetkin
Anakartı kasaya yükseltme vidası olmadan kabloları üstüne takmaya çalışırsan arka yüzdeki iğneleri yamultur ve orantısız güçten anakartını kırarsın. 24 PIN kabloyu tam oturtmak için yanlardan eşit derecede baskı uygulayabilirsin.
Evet hocam bunu biliyorum ve farkındayım. Ama elimden gelen bir şey yok çünkü yükseltme vidam yok.Anakartı kasaya yükseltme vidası olmadan kabloları üstüne takmaya çalışırsan arka yüzdeki iğneleri yamultur ve orantısız güçten anakartını kırarsın. 24 PIN kabloyu tam oturtmak için yanlardan eşit derecede baskı uygulayabilirsin.
Anakartın altına elini sok, elinle anakartının altını destekle, öyle 24 PIN kablosunu bastırarak monte@.
Vidadan bahsediyorsun. Dışarıya çıkıp herhangi bir bilgisayar firmasından ücretsiz alabiliyorsun. Hadi diyelim ki ücret isteniyor. Bu bilgisayarı bu şekilde çalıştırman cebinden çıkacak olan 5/10TL den daha mı önemsiz?Evet hocam bunu biliyorum ve farkındayım. Ama elimden gelen bir şey yok çünkü yükseltme vidam yok.
Hocam sizce de fazla detaya inmedik mi bu konuda. Konu ne ara benim cimri olmama geldiVidadan bahsediyorsun. Dışarıya çıkıp herhangi bir bilgisayar firmasından ücretsiz alabiliyorsun. Hadi diyelim ki ücret isteniyor. Bu bilgisayarı bu şekilde çalıştırman cebinden çıkacak olan 5/10TL den daha mı önemsiz?
Evet abi aynen öyle yaptım ben de hatta parmaklarım uyuştu. Ancak maks bu kadar ilerliyor.Anakartın altına elini sok, elinle anakartının altını destekle, öyle 24 PIN kablosunu bastırarak monte@.