Ediyor. Örneğin GS ile ilk maçında kırmızı kart görmesi gereken Ahmet Kutucu kart görmediği için Antep maçında oynadı ve maçı kazandıran golü attı. Belki oynamasaydı maç berabere bitecekti ve GS puan kaybedecekti ha belki de onun yerine oynayacak adam gol atacaktı onu bilemeyiz tabi ki ama önemli olan birisinin haksız şekilde kart görmeyip haksız şekilde yoluna devam edebilmesi. Bu konuda Trio programındaki veriler ile çok iyi bir tablo hazırlandı örneğin. Güncel versiyonunu bulamadım ama ligin ilk yarısı ile ilgili şu tabloyu buldum. Göreceğiniz üzere üç büyükler arasında en çok hakkı BJK yendiği halde devamında Fenerbahçe var iken GS hak yemiş vaziyette.
Eki Görüntüle 125697
Onu ben nereden bileyim Adanaspor başkanının avukatı mıyım ? Babasının takımı ister oynatır ister çeker. Fenerbahçe geçen sene kendi istediği VAR hakeminin bence yanlış kararı ile Sivas'a puan kaybettiği halde çıkıp ortalığı velveleye verdi mi ? Vermedi. Önemli olan da bu. Fenerbahçe zaten yabancı hakem hatalı karar veremez demiyor. Yabancı hakem bir takımın faydasına olacak şekilde çalışmaz diyor.