Futboldan anlamayan biri olarak hiç bir şey anlamadım, o kadar etki eder mi hakem?
Detaylar
Kim cevapladı?Futboldan anlamayan biri olarak hiç bir şey anlamadım, o kadar etki eder mi hakem?
Ediyor. Verilmesi gereken kartları, verilmesi gereken penaltıları vermeyince skora etki etmiş oluyor.
Blackraven
Üstün
Hocam uzun uzun boşuna anlatmışsınız. Aynen he diyin geçin artık. Başka bir evrende yaşıyorlar artık gsliler.
Arkadaşın zaten temel argümanı "eskiden bir yanlış yapıldı o yanlış neden şimdi düzeltilmeye çalışılıyor". Gerçekten kimse ile bir bağı olmayan, dünyaca ünlü bir yabancı hakemin gelip kendi takımının maçını adaletli bir şekilde yönetmesini istememek zaten içten içe durumun ne olduğunu bildiklerini gösteriyor. Adamlara 6 puan önde olmak bile yetmiyor herkesin kendi yollarına su taşımasını istiyorlar.
Hayır bir de gören sanacak ki Fenerbahçe bir tek GS'ye torpil yapılıyor diyor. Ali Koç ve Acun Ilıcalı defalarca çıkıp bu hakemler bizi de diğer takımlara karşı kayırıyor ama GS'yi herkese karşı kayırıyorlar. Biz başka takımların hakkının da yenmesine karşıyız o yüzden yabancı hakem istiyoruz diye açıklama yaptı.
Kulaklarınızla dinlerseniz eğer ne için istemediğini anlarsınız. Sadece VAR'a gelecekse gelmesin dediler. Ayrıca "Sadece bizim maça gelecekse gelmesin, diğer takımların ne suçu var? Düşecek-kalacak takımlara yazık değil mi?" Kafasında başkan. Özellikle Okan Buruk "kim gelirse gelsin biz maçımıza bakacağız" açıklamasında bulundu.
Ayrıca Galatasaray'ın canını sıkan şey; Ali Koç'un her isteğinin yapılıyor olması. Yabancı VAR dedi getirildi, yabancı orta hakem dedi geliyor. TFF başkanı Galatasaray başkanını tehdit ediyor, mahkemelikler ve toplantıya falan bekliyor. Cidden enteresan.
Madem hakemlerimiz çok kötü, ilk maçta hakem mis gibi yönetmişti, o gelseydi tekrardan? Bizim hakemlere de yazık değil mi? "Sizden bir .ok olmaz o yüzden yabancı hakem getiriyoruz" demek bu. Koskoca ülkenin düştüğü duruma bak ya.
Sadece VAR'a gelecekse gelmesin demelerinin anlamı ne peki ? Sadece VAR'a gelip işlerini iyi yapsalar hem saha hem VAR'da işini bilmez hakemler olmasınadan iyi değil mi ? Pozitif bir adım değil mi bu ? İkinci cümleniz ise öbür arkadaşa verdiğim cevapları kanıtlar nitelikte. GS'de başkan çıkıyor X diyor teknik direktör çıkıyor Y diyor sonra başkan yardımcısı çıkıyor Z diyor. Sonra da GS'li taraftarlar gelip yok biz öyle demedik böyle dedik diye ortalığı bulandırıyor. GS ilk andan beri yabancı hakemden kaçtı, istemedi. GS zaten bir şey deyip sonra dediğinden cayması ile ünlüdür.
Ali Koç'un dediği yapılmıyor. Oy çoğunluğu ile seçilen ve istifa ettiği zaman dahi GS dışındaki bütün kulüplerin desteği ile yerine tekrar getirilen Ali Koç'un bütün takımlarla yaptığı iştişareler sonucu önerdiği şeyler yapılıyor. Bu olaylar ise sebepsiz yere yapılmıyor gören sanacak ki hakemler mükemmel yönetiyordu da bir tek GS maçı öncesi hadi bunu yapalım demişler. Dört büyüklerin maçları dışında anadolu takımlarının maçlarında öyle hakem rezaletleri oluyor ki insan şaşakalıyor tabi onların gücü FB ve GS kadar olmadığı için olayları büyütemiyorlar. Bütün takımlar bu hakemlerden rahatsız.
Evet hakemlerden bir b*k olmayacağı için yabancı hakem getiriliyor. En kalifiye Türk hakemi bile Avrupa'da kapı önü edildiği için getiriliyor. Temel hakemlik gereksinimlerini bile karşılayamayan şahışlar bunlar.
Arkadaşın zaten temel argümanı "eskiden bir yanlış yapıldı o yanlış neden şimdi düzeltilmeye çalışılıyor". Gerçekten kimse ile bir bağı olmayan, dünyaca ünlü bir yabancı hakemin gelip kendi takımının maçını adaletli bir şekilde yönetmesini istememek zaten içten içe durumun ne olduğunu bildiklerini gösteriyor. Adamlara 6 puan önde olmak bile yetmiyor herkesin kendi yollarına su taşımasını istiyorlar.
Hayır bir de gören sanacak ki Fenerbahçe bir tek GS'ye torpil yapılıyor diyor. Ali koç ve Acun ılıcalı defalarca çıkıp bu hakemler bizi de diğer takımlara karşı kayırıyor ama GS'yi herkese karşı kayırıyorlar. Biz başka takımların hakkının da yenmesine karşıyız o yüzden yabancı hakem istiyoruz diye açıklama yaptı.
Sadece Var'a gelecekse gelmesin demelerinin anlamı ne peki? Sadece Var'a gelip işlerini iyi yapsalar hem saha hem Var'da işini bilmez hakemler olmasınadan iyi değil mi? Pozitif bir adım değil mi bu? İkinci cümleniz ise öbür arkadaşa verdiğim cevapları kanıtlar nitelikte. GS'de başkan çıkıyor X diyor teknik direktör çıkıyor y diyor sonra başkan yardımcısı çıkıyor Z diyor. Sonra da GS'li taraftarlar gelip yok biz öyle demedik böyle dedik diye ortalığı bulandırıyor. GS ilk andan beri yabancı hakemden kaçtı, istemedi. GS zaten bir şey deyip sonra dediğinden cayması ile ünlüdür.
Ali koç'un dediği yapılmıyor. Oy çoğunluğu ile seçilen ve istifa ettiği zaman dahi GS dışındaki bütün kulüplerin desteği ile yerine tekrar getirilen Ali koç'un bütün takımlarla yaptığı iştişareler sonucu önerdiği şeyler yapılıyor. Bu olaylar ise sebepsiz yere yapılmıyor gören sanacak ki hakemler mükemmel yönetiyordu da bir tek GS maçı öncesi hadi bunu yapalım demişler. Dört büyüklerin maçları dışında Anadolu takımlarının maçlarında öyle hakem rezaletleri oluyor ki insan şaşakalıyor tabii onların gücü fb ve GS kadar olmadığı için olayları büyütemiyorlar. Bütün takımlar bu hakemlerden rahatsız.
Evet hakemlerden bir b*k olmayacağı için yabancı hakem getiriliyor. En kalifiye Türk hakemi bile Avrupa'da kapı önü edildiği için getiriliyor. Temel hakemlik gereksinimlerini bile karşılayamayan şahışlar bunlar.
Ya madem durum böyle Adana niye çekildi sahadan? Yabancı var onayladı kararı verdi penaltıyı
0xraptoRwave
Üstün
Tamamiyle rezalet. Kadıköy'deki maçta yerli hakem yönetmişti mesela. Böyle bir uygulama olacaksa diğer tüm lig maçlarında olmalı. Sözde "yapı" diye bahsettikleri kendi aleyhlerine çalışmıyor hiç.
Blackraven
Üstün
Futboldan anlamayan biri olarak hiç bir şey anlamadım, o kadar etki eder mi hakem?
Ediyor. Örneğin GS ile ilk maçında kırmızı kart görmesi gereken Ahmet Kutucu kart görmediği için Antep maçında oynadı ve maçı kazandıran golü attı. Belki oynamasaydı maç berabere bitecekti ve GS puan kaybedecekti ha belki de onun yerine oynayacak adam gol atacaktı onu bilemeyiz tabi ki ama önemli olan birisinin haksız şekilde kart görmeyip haksız şekilde yoluna devam edebilmesi. Bu konuda Trio programındaki veriler ile çok iyi bir tablo hazırlandı örneğin. Güncel versiyonunu bulamadım ama ligin ilk yarısı ile ilgili şu tabloyu buldum. Göreceğiniz üzere üç büyükler arasında en çok hakkı BJK yendiği halde devamında Fenerbahçe var iken GS hak yemiş vaziyette.
Ya madem durum böyle Adana niye çekildi sahadan? Yabancı var onayladı kararı verdi penaltıyı?
Onu ben nereden bileyim Adanaspor başkanının avukatı mıyım ? Babasının takımı ister oynatır ister çeker. Fenerbahçe geçen sene kendi istediği VAR hakeminin bence yanlış kararı ile Sivas'a puan kaybettiği halde çıkıp ortalığı velveleye verdi mi ? Vermedi. Önemli olan da bu. Fenerbahçe zaten yabancı hakem hatalı karar veremez demiyor. Yabancı hakem bir takımın faydasına olacak şekilde çalışmaz diyor.
- Makaleler
- 1
TFF başkanı tarafından yapılan açıklamaya göre derbiyi yabancı hakem yönetecek. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Futbolla çok ilgili değilim, ama bu başkan iyi gibi görünüyor.
Vermedi mi? Neyse konusmaya gerek yok daha fazla.Ediyor. Örneğin GS ile ilk maçında kırmızı kart görmesi gereken Ahmet Kutucu kart görmediği için Antep maçında oynadı ve maçı kazandıran golü attı. Belki oynamasaydı maç berabere bitecekti ve GS puan kaybedecekti ha belki de onun yerine oynayacak adam gol atacaktı onu bilemeyiz tabi ki ama önemli olan birisinin haksız şekilde kart görmeyip haksız şekilde yoluna devam edebilmesi. Bu konuda Trio programındaki veriler ile çok iyi bir tablo hazırlandı örneğin. Güncel versiyonunu bulamadım ama ligin ilk yarısı ile ilgili şu tabloyu buldum. Göreceğiniz üzere üç büyükler arasında en çok hakkı BJK yendiği halde devamında Fenerbahçe var iken GS hak yemiş vaziyette.
Eki Görüntüle 125697
Onu ben nereden bileyim Adanaspor başkanının avukatı mıyım ? Babasının takımı ister oynatır ister çeker. Fenerbahçe geçen sene kendi istediği VAR hakeminin bence yanlış kararı ile Sivas'a puan kaybettiği halde çıkıp ortalığı velveleye verdi mi ? Vermedi. Önemli olan da bu. Fenerbahçe zaten yabancı hakem hatalı karar veremez demiyor. Yabancı hakem bir takımın faydasına olacak şekilde çalışmaz diyor.
Daha iyi oldu. Hakem lafı edilemez en azından derbiden sonra.
LA Knight
Üstün
Konuda TFF başkanı gslilerin istediklerini yapmıyor diye fenerli ilan edilmiş ahahhah. Klasik ya, istedikleri olmayınca hemen karşıdansın lafı
. Gerçi kendi taraflarındaki Büyükekşiye de karşıdansın deniyordu ama adam kendisi söylemişti gs puan kaybedince üzülüyorum diye
.
Hacıosmanoğlu'nu da sözde gsliler seçti diye biliyorum. Bizim oyumuz olmasa Büyükekşi başkan kalacaktı diye böbürleniyorlardı.
Hacıosmanoğlu'nu da sözde gsliler seçti diye biliyorum. Bizim oyumuz olmasa Büyükekşi başkan kalacaktı diye böbürleniyorlardı.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-