GS'yi üzen gelişme
Detaylar
Kim cevapladı?MerdoJR
Becerikli
Sen boşuna takip etme ligi. Gerek yok.
Ayrıca bu herif TFF başkanlığına adaylığını koyduğunda kimse "ulan bu herif hakemleri rehin almıştı, nasıl aday olur?" diye sormadı mı ya?
Hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz şaşırmadım
Son düzenleme:
@MerdoJR
Kimse yabancı hakeme karşı çıkmıyor. Siz hangi hakem ön planda onu biliyor musunuz? Aylardır Okan Buruk gelecekse top seviye hakem gelsin diye bir tarafını yırtıyor. Ama tavsiye edilen hakem Maribor'lu hakem. (Maribor, Acun'un satın aldığı bir takım ve o hakem takımın kadrolu elemanı. Dünya futbolundan bir habersin gereksiz laf sokuyorsun)
Fetö falan diyorsun, Sayın Cumhurbaşkanımız'da eskiden Fethullah Gülen'in etrafındaydı. Ama nedense kimse bunu dile getirmiyor? Adamın herkesle resmi var, herkesi zamanında etkisi altına almış. Bu cahil adamları yanına çekmiş çok mu?
Ayrıca Bekir İrtegün ve Uğur Boral'da suçlu bulundular ve itiraf ettiler. Göz önünde olmadıkları için unutuldu sanma.
Ayrıca şike suçundan UEFA ve CAS'dan ceza yiyen bir takım taraftarına göre çok cesur konuşuyorsun.
Kanıtı olan şeyi yalanlamak ayrı bir olay. Sizden de bizden de bir sürü herifin kendisiyle konuşmuşluğu, resim çektirmişliği var.
Kesinlikle katılıyorum. Türk hakemleri size de kötü bize de kötü. Ama alt sıralardaki adamlara da kötü. Siz olayı sadece derbi olarak görüyorsunuz. Okan'ın özellikle dediği şey; "Eğer yabancı hakem gelecekse hem top seviye gelsin, hem de alt seviyelerdeki takımlar için de gelsin"
Düşme potasındaki takımların günahı ne? Onların da gelirleri var, sponsorlukları var, var oğlu var. Lig sadece Fenerbahçe ve Galatasaray etrafında dönmüyor.
Ayrıca siz de şunu kabul edin artık. Yabancı VAR istediniz, İbo'nuz isteğinizi ikiletmedi, seçildiğindeki konuşması "ben buradayken kimse yabanci hakem getiremez" di, siz istediniz geçen gün yaptığı açıklamayı dinlemeni tavsiye ederim.
Trabzonlu mrabzonlu bilmem. Ali Koç'un peşinde dolaşan, bir dediğini iki etmeyen bir herif kamuoyunun gözünde.
Iyi sosyaller...
Kimse yabancı hakeme karşı çıkmıyor. Siz hangi hakem ön planda onu biliyor musunuz? Aylardır Okan Buruk gelecekse top seviye hakem gelsin diye bir tarafını yırtıyor. Ama tavsiye edilen hakem Maribor'lu hakem. (Maribor, Acun'un satın aldığı bir takım ve o hakem takımın kadrolu elemanı. Dünya futbolundan bir habersin gereksiz laf sokuyorsun)
Fetö falan diyorsun, Sayın Cumhurbaşkanımız'da eskiden Fethullah Gülen'in etrafındaydı. Ama nedense kimse bunu dile getirmiyor? Adamın herkesle resmi var, herkesi zamanında etkisi altına almış. Bu cahil adamları yanına çekmiş çok mu?
Ayrıca Bekir İrtegün ve Uğur Boral'da suçlu bulundular ve itiraf ettiler. Göz önünde olmadıkları için unutuldu sanma.
Ayrıca şike suçundan UEFA ve CAS'dan ceza yiyen bir takım taraftarına göre çok cesur konuşuyorsun.
Okan buruk fetöcü hakan şükür'de hepsinin resmi var dinsiz terörist FETÖ ile ama bunu kabul etmez GS camiası![]()
Kanıtı olan şeyi yalanlamak ayrı bir olay. Sizden de bizden de bir sürü herifin kendisiyle konuşmuşluğu, resim çektirmişliği var.
Yine tartışmalar olacak ama Türk hakemlerine göre daha iyi bir performans sergileyecek. Evet Türk hakemleri berbat GS bunu kabul etmez biliyoruz.
Kesinlikle katılıyorum. Türk hakemleri size de kötü bize de kötü. Ama alt sıralardaki adamlara da kötü. Siz olayı sadece derbi olarak görüyorsunuz. Okan'ın özellikle dediği şey; "Eğer yabancı hakem gelecekse hem top seviye gelsin, hem de alt seviyelerdeki takımlar için de gelsin"
Düşme potasındaki takımların günahı ne? Onların da gelirleri var, sponsorlukları var, var oğlu var. Lig sadece Fenerbahçe ve Galatasaray etrafında dönmüyor.
Ayrıca siz de şunu kabul edin artık. Yabancı VAR istediniz, İbo'nuz isteğinizi ikiletmedi, seçildiğindeki konuşması "ben buradayken kimse yabanci hakem getiremez" di, siz istediniz geçen gün yaptığı açıklamayı dinlemeni tavsiye ederim.
Trabzonlu mrabzonlu bilmem. Ali Koç'un peşinde dolaşan, bir dediğini iki etmeyen bir herif kamuoyunun gözünde.
Iyi sosyaller...
MerdoJR
Becerikli
@MerdoJR
Kimse yabancı hakeme karşı çıkmıyor. Siz hangi hakem ön planda onu biliyor musunuz? Aylardır okan buruk gelecekse top seviye hakem gelsin diye bir tarafını yırtıyor. Ama tavsiye edilen hakem Maribor'lu hakem. (maribor, Acun'un satın aldığı bir takım ve o hakem takımın kadrolu elemanı. Dünya futbolundan bir habersin gereksiz laf sokuyorsun)
Eki Görüntüle 126053
FETÖ falan diyorsun, sayın cumhurbaşkanımız'da eskiden fethullah gülen'in etrafındaydı. Ama nedense kimse bunu dile getirmiyor? Adamın herkesle resmi var, herkesi zamanında etkisi altına almış. Bu cahil adamları yanına çekmiş çok mu?
Ayrıca bekir irtegün ve uğur Boral'da suçlu bulundular ve itiraf ettiler. Göz önünde olmadıkları için unutuldu sanma.
Kesinlikle katılıyorum. Türk hakemleri size de kötü bize de kötü. Ama alt sıralardaki adamlara da kötü. Siz olayı sadece derbi olarak görüyorsunuz. Okan'ın özellikle dediği şey; "eğer yabancı hakem gelecekse hem top seviye gelsin, hem de alt seviyelerdeki takımlar için de gelsin"
Ayrıca siz de şunu kabul edin artık. Yabancı var istediniz, ibo'nuz isteğinizi ikiletmedi, seçildiğindeki konuşması "ben buradayken kimse yabanci hakem getiremez" di, siz istediniz geçen gün yaptığı açıklamayı dinlemeni tavsiye ederim.
Trabzonlu mrabzonlu bilmem. Ali koç'un peşinde dolaşan, bir dediğini iki etmeyen bir herif kamuoyunun gözünde.
Iyi sosyaller...
Mehmet ekşi sizi geçen sene sırtınızda taşıdı bunları unutma.
Stebb
Uzman
Vincic zaten elit seviye bir hakem. Şaşırtıcı olan şey, geçen senenin CL finalini yönetmiş adama bile bir kılıf bulup algı yaratmanız. En kötü yönettiği bir maçı açıp izleyin. Dünkü PSV-Juventus maçı örneğin, gayet iyi yönetti. Hakem aldatmaya yönelik kartı da zıbam diye çıkardı Kenan'a.Aylardır Okan Buruk gelecekse top seviye hakem gelsin diye bir tarafını yırtıyor. Ama tavsiye edilen hakem Maribor'lu.
Sye
Uzman
Ekleme olarak bahsi geçen byl*cku BÜYÜK BAŞKAN'ın hangi takımın kongre üyesi olduğunu unutmamak lazım.Bir tarafta 2 telefonundan da Byl*ck çıkan fet*cü eski başkan diğer tarafta hayatını FB düşmanlığına adamış birisi.
Bu TFF'ye oy veren holiganlar yeniden bu TFF'yi Fenerin maşası olarak medyaya sürüyor. 2010-2011 kupası Trabzonun kupasıdır diyen, terör örgütünün Fenerbahçe'ye kurduğu kumpası destekleyen bir TFF başkanı ilk seçildiğinde kurban kesecek kıvama gelen aynı holigan tayfa bu fikrinden büyük bir şekilde dönmüş. Kızgınlıklarını anlıyorum 1 farkla galip geldikleri maçların alayında ya ofsayttan gol atarlar, ya saçma sapan penaltı kullanırlar. Bu durumlarda bu tarz özgüven düşüşü çok normaldir. Bir aydınlanmayla "bu kadar sene desteklediğim takım cidden dedikleri gibi bir takım mı acaba" diye kendine sorunca ve sonucu yediremeyince dediğim gibi bunlar normal. Açılan hashtaglere göre penaltı veremeyen bir federasyon görünce şaştı kaldılar.
Ve bu arkadaşların sorgulama mekanizmasını da merak ediyorum. Arkadaşların iddiası UEFA'da bile lobisi olan Ali Koç ve Acun'un bu hakemi ayarladığı. Hiç mi düşünmüyorsunuz ? Bu tarz bir lobisi olan yöneticiler sence senelerdir bir şampiyonluk, bir kupa getiremezler mi ? Cidden bunu kendinize soramayacak kadar dar görüşlü iseniz ne denir ki ? Akıl almaz yani yok Maribor'un sahibi falan filan inanılmaz komplo teorileri var ve en kötü yanı bu dediklerine körü körü inanıyorlar.
Ben bu kadar bir tepki de beklemiyordum. Yabancı hakem gelir Galatasaray'da usul usul iyi oldu falan der sanıyordum ama yabancı hakemle alakalı yaptığı açıklamaları görünce şoka girdim. Yok "bu hakemin hakemliğe uygunluğu nedir ?", "Bu hakemin uygulunluğu MHK'ya bildirildi mi ?" gibi saçma sapan eklemeler da yapmışlar. İnsan utanmalı ama utanmalarını da beklemiyoruz. Kulübün adının geçtiği iddiaların yanında bu ne ki
Hala Bylock, yapı, kumpas. 13 senedir aynı şeyler. Ne çekmişsiniz be. 0 araştırma yaparak, sosyal medyada ne okursa o doğruymuş gibi davranıp şuraya haklıymış gibi uzun uzun yazmaya çalışan insanların varlığına inanamıyorum. Ama fanatizm de bunu gerektiriyor galiba. 
ĞS'lilerin Dünya'nın en iyi 2. hakemini beğenmeyip istediği top seviye elit yabancı hakemler:Aylardır Okan Buruk gelecekse top seviye hakem gelsin diye bir tarafını yırtıyor.
- Arda Brothers.
- Halit Hope Bleats.
- Kadir Durable.
- Zorbay Small.
- Atilla Blackboy.
- Ali Lucktaker.
Sye
Uzman
Benim varlığıma inanmayarak cevap vermemek harika bir argümanmış hocamHala Bylock, yapı, kumpas. 13 senedir aynı şeyler. Ne çekmişsiniz be. 0 araştırma yaparak, sosyal medyada ne okursa o doğruymuş gibi davranıp şuraya haklıymış gibi uzun uzun yazmaya çalışan insanların varlığına inanamıyorum. Ama fanatizm de bunu gerektiriyor galiba.![]()
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-