UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar yukarıdaki sıvı soğutucum var bende değiştirmeyi düşünüyorum.

Bunu mu alsam çok işe yarar mı kendi sıvı soğutucumdan memnunum ama heves ediyorum değiştirmek için sizce değiştirsem mi? İşlemcim 9800X3D
Monitörüm 240Hz 360Hz ile değiştirsem daha mı mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu mu alsam çok işe yarar mı kendi sıvı soğutucumdan memnunum ama heves ediyorum değiştirmek için sizce değiştirsem mi? İşlemcim 9800X3D.

İşlemcin ısınmıyorsa hiç gerek yok, 240 Hz 360 Hz fark eder gibi duruyor ama 240Hz 2K'yı 360 Hz 1080p ile değiştirmeyin.

Bunu mu alsam çok işe yarar mı kendi sıvı soğutucumdan memnunum ama heves ediyorum değiştirmek için sizce değiştirsem mi? İşlemcim 9800X3D

Soğutucu bunu al o parayı vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Hz konusunda hissedersin fakat çözünürlük önemli.

İşlemcin ısınmıyorsa hiç gerek yok, 240 Hz 360 Hz fark eder gibi duruyor ama 240Hz 2K'yı 360 Hz 1080p ile değiştirmeyin.
240Hz 2K monitörüm var fakat 360Hz 1080p alsam harbi değer mi ?

Soğutucu bunu al o parayı vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Hz konusunda hissedersin fakat çözünürlük önemli.
240mm sıvı soğutucum var hocam değiştirmeyi düşünüyorum ikilemde kaldım

Herkes 240Hz 2K çok iyi diyorlar da hocam 360hz olunca da fena geliyor bana :D
Yok hocam ben normalde 240Hz oynuyorum. Bugün arkadaşlarla internet kafeye gittik 360Hz'le çok fark yok açıkçası. Değmez diye düşünüyorum. Ama 1080P ile 2K ile çok fark var emin olabilirsiniz. Ayrıca artık 2K sıradanlaşmak üzere yeni sistemlerde.

Yok hocam ben normalde 240Hz oynuyorum. Bugün arkadaşlarla internet kafeye gittik 360Hz'le çok fark yok açıkçası. Değmez diye düşünüyorum. Ama 1080P ile 2K ile çok fark var emin olabilirsiniz. Ayrıca artık 2K sıradanlaşmak üzere yeni sistemlerde.
2K monitöre geçtiğim için her zaman şükrediyorum hocam.
Katılıyorum dediğinize ve 2K 240Hz monitörümde kalıyorum sonuçta görüntüsü resmen HD olarak oynatıyor her oyunlarda iyi ki 2K diyorum :)
Sıvı soğutucu olarak deepcool ls520 de sıvı soğutucumdan memnunum fakat bende ki para harcama duygusu yani kısacası değiştirme hevesi :D