Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
23H2 zaten Microsoft'un sitesinden indirilebiliyor ama düşük performans veriyor. 24H2 çok daha yüksek performans sunuyor.

Benim paylaştığım ISO dosyası Microsoft’un resmi ISO dosyası. Uupdump sitesindeki ISO ise senin kendi oluşturacağını ISO dosyası. Ben her zaman Microsoft’tan orijinal el değmiş ISO dosyalarını paylaşmayı tercih ediyorum. Ayrıca paylaştığım ISO dosyasını yükledikten sonra zaten güncellemeyle en son sürüme geçebiliyorsunuz.
Cevap için teşekkür ederim. Peki uupdump sitesinden Release Preview Channel sürümünden kendim iso dosyası oluştursam ve yüklesem windows update ile beta kanalına tekrar geçer mi yoksa Release Preview Channel'da mı kalır ? Hangisini indirmemi önerirsiniz stabiliteden yanayım.

Cevap için teşekkür ederim. Peki uupdump sitesinden Release Preview Channel sürümünden kendim iso dosyası oluştursam ve yüklesem windows update ile beta kanalına tekrar geçer mi yoksa Release Preview Channel'da mı kalır ? Hangisini indirmemi önerirsiniz stabiliteden yanayım.
Hocam 2 ay sabret madem, 24H2 release olacak. Resmi siteden 23H2 kurup gecin. 2 ayda sisteminiz şişmez zaten